Милутинов: О овоме сам сањао као дијете!

Дебитант у репрезентацији Србије Никола Милутинов рекао је да је срећан што се нашао на коначном списку селектора Александра Ђорђевића за Европско првенство.

Кошарка 04.09.2015 | 14:15
Милутинов: О овоме сам сањао као дијете!

Милутинов је, такође, истакао да ће дати све од себе да оправда указано поверење.

„Као прво желим да кажем да сам заиста срећан што сам се нашао на коначном списку. Мислим да је то сан сваког детета у Србији и даћу све од себе да помогнем репрезентацији да остваримо што бољи резултат“, рекао је Милутинов.

Млади центар је нагласио да Србију очекује изузетно тешка прва утакмица на турниру, са селекцијом Шпаније, али да је тим спреман да пружи свој максимум.

„Не бих издвајао посебно ниједног играча шпанске репрезентације, јер они су, као што већ сви знају, једна јако добра репрезентација. Биће сигурно доста тешко на тој првој утакмици. Даћемо све од себе то можемо да обећамо, а за резултат ћемо видети на терену“, додао је нови центар Олимпијакоса.

Бивши кошаркаш Партизана је на питање која репрезентација може да изненади и буде фаворит из сенке, попут Грчке или Италије кратко додао:

„Мислим да ми можемо да изненадимо на Европском првенству“.

Европско првенство почиње у суботу, а репрезентација Србије ће играти у групи Б, у Берлину, са Шпанијом, Немачко, Турском, Исландом и Италијом. Прву утакмицу ’Орлови’ играју у суботу од 18 часова са Шпанијом.

Коментари / 0

Оставите коментар