Kostić je tempirana bomba od 25.000.000!

Bajer otpao, Šalke i Dortmund love Srbina poslednjih 48 časova! Novi momenat - srpski reprezentativac tražio od čelnika Štutgarta da ga puste da ode.

Fudbal 29.08.2015 | 19:00
Kostić je tempirana bomba od 25.000.000!

Nije šala, ovo postaje ozbiljno! Srpski reprezentativac Filip Kostić mogao bi ovog leta da promeni sredinu i tako postane treći najskuplji fudbaler u Nemačkoj ovog leta! Kako javljaju dobro obavešteni lokalni mediji u Štutgartu brzonogi krilni napadač stavio je do znanja čelnicima Švaba da je nezadovoljan i da želi da ode, ali Štutgart bi ga navodno pustio samo uz obeštećenje od 25.000.000 evra?!

Isti izvor navodi da su do juče bila zaintersovana četiri kluba, te da ih cena nije pokolebala - Šalke, Dortmund, Leverkuzen i Hamburger. Jasno, Bajer Leverkuzen je noćas angažovao Kevina Kampla i tako rešio svoj problem na krilnoj poziciji, čime se povukao iz trke, HSV deluje kao najmanje realna opcija, tako da kao ozbiljni potencijalni kupci ostaju Šalke i Dortmund. Kao što rekosmo, Milioneri su prodali Kampla, pa im sada nedostaje igrač na toj poziciji, a pominje se i da bi Kuba Blažčikovski mogao da napusti Vestfalen, jer je za njega ozbiljno zainteresovan Liverpul. Sve su to argumenti koje govore u korist Dortmunda.

Međutim, bez obzira na sve navedeno, nemački mediji tipuju na Šalke. I takav rasplet imao bi smisla. Julijana Drakslera od Juventusa deli još samo 2.000.000 evra, a klub iz Gelzenkirhena finansijski stoji jako dobro. Ambicije su im velike, ne žele da im ponovo izmakne Liga šampiona, a i navijači traže zvučna pojačanja.

I na kraju ostala je još samo ta "sitnica", tih "tričavih" 25.000.000 evra... Ko je zaista spreman da za srpskog asa izdvoji toliko novca? Nema sumnje, takvu sumu Štutgart ne bi mogao da odbije, pogotovo što bi na Kostiću tako za samo godinu dana čisto zaradio 19.000.000 (kupljen prošlog leta za 6.000.000 iz Groningena), a to je za bundesligaške prilike prilična suma.

U svakom slučaju, izgleda da će poslednja tri dana prelaznog roka u Nemačkoj biti interesantnija od prva dva meseca...

Komentari / 0

Ostavite komentar