Đoković: Jedva čekam US open!

Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Sinsinatija da je i dalje motivisan da osvoji jedini turnir iz Masters 1000 serije koji mu nedostaje.

Tenis 27.08.2015 | 10:15
Đoković: Jedva čekam US open!

Đoković je pet puta igrao u finalu, ali i dalje je bez titule iz Sinsinatija.

“To je igralo ulogu u mom pristupu – ove godijne sam bio u finalu, na jedan korak. Videćemo, nastaviću da se borim kako bih ušao u istoriju, to je dobar motiv za mene“, rekao je srpski teniser.

Treći put je Novak u finalu Sinsinatija izgubio od Rodžera Federera, ovoga puta sa 7:6 (7-1), 6:3.

“Mislim da je Rodžer agresivniji nego na drugim turnirima jer mu uslovi omogućuju da igra vrlo brzo. Generalno se sjajno nosi sa brzom igrom, brzim loptama, odgovara mu taj ritam. Znao sam da će biti agresivan, pokušao sam da se izborim sa time i uspeo sam do taj brejka prvog seta, a posle toga je on jednostavno bio bolji“, kaže Đoković i dodaje:

“To je sport. Već sam dobio mnogo mečeva ove godine. Naravno da je razočaranje, možda sam neke stvari mogao da uradim bolje, ali kako sam igrao ove nedelje, dobro je da sam došao do finala“.

Sada sledi kulminacija ovog dela sezone – US open koji počinje 31. avgusta.

“Igrao sam finale i u Montrealu, što je pozitivno. Bilo je dobrih mečeva i onih manje dobrih. Sve u svemu, i dalje nisam zadovoljan svojom formom i nivoom igre, ali imam nedelju dana da radim na tome. Uslovi na Flašing Medouzu više mi odgovaraju, nestrpljiv sam da stignem u Njujork“.

Komentari / 0

Ostavite komentar