Danilović presjekao: Odlazim iz Partizana!

U 13 časova je Skupština crno-belih na kojoj bi trofejni klub mogao da ostane bez predsednika. Šta će biti s trenerom?

Košarka 24.08.2015 | 11:10
Danilović presjekao: Odlazim iz Partizana!

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Predrag Danilović, prelomio je i odlučio da podnese ostavku, piše "Sportski žurnal" u danu kada će biti održana dugo najavljivana Skupština kluba.

To je jedan od dva scenarija koja su najavljivana kao moguća, piše ovaj list, podsećajući da je drugi vezan za dobrovoljno povlačenje trenera Duška Vujoševića, zbog čega se oko 1.500 najvatrenijih pristalica košarkaške sekcije okupilo u nedelju u Humskoj, insistirajući da se to nikako ne dogodi.

"Svima je bilo jasno da se Vujošević neće ustuknuti pod pritiskom, jer to nije u skladu sa njegovim karakterom. Pogotovo, što bi povlačenje mnogi tumačili kao poraz, a Dule ne bi bio Dule kad se ne bi borio da poslednjeg zrna baruta", piše "Žurnal" i dodaje da, međutim...

"Saradnici iz kluba nisu baš na njegovoj (Vujoševićevoj) strani, što su u nekim krugovima otvoreno i rekli... ...Danilović nije taj koji će bezosećajno reći nekome da je vreme rastanka, niti ima cene zbog koje će 30 godina baciti pod noge. Zato će danas podneti neopozivu ostavku!", piše autor teksta.

"Neće i automatski otići. Potrebno je da njegovu odluku potvrdi Skupština. Ali, kada se to dogodi, Partizan će se promeniti iz korena... …a, šta će ta promena značiti za crno-bele tek će se videti u zavisnosti od toga ko će zameniti Danilovića na funkciji prvog čoveka najtrofejnijeg srpskog kolektiva", piše "Žurnal", koji podseća da bi Vujošević odlaskom aktuelnog predsednika "ostao bez najveće podrške".

Komentari / 0

Ostavite komentar