Zbog Ceptera sam morala prodati stan

Biznismen je modnoj kreatorki obećao novac kako bi izložila kolekciju na Nedelji visoke mode u Rimu 1999. godine, ali ju je u poslednji čas ispalio.

Srbija 12.08.2015 | 20:40
Zbog Ceptera sam morala prodati stan

Poznata kreatorka Verica Rakočević je otkrila da je zbog biznismena Filipa Ceptera morala da proda stan od 160 kvadrata zato što je on povukao sponzorstvo za njenu reviju.

"Morala sam da prodam stan iznad mog butika, jer je Filip Cepter povukao sponzorstvo. Čovek je zaradio milijarde, ali nije naučio da održi obećanje.Cena te revije je za mene bila previsoka i materijalno i zdravstveno. Morala sam kako znam i umem da nađem 150.000 maraka. Nisam znala šta ću i kako ću i jedino rešenje bilo je da prodam stan", priseća se Verica Rakočević.

Ona kaže da više nije ljuta na Ceptera, ali ne želi da mu oprosti to što je uradio. Od te 1999. godine više nikada se nisu čuli, ali su se nedavno slučajno sreli ispred njegovog pozorišta ”Madlenijanum” u Zemunu.

"Bio je neki događaj na kom smo bili i on i ja. Filip mi je tada prišao i rekao da bi krajnje vreme bilo da se pomirimo. Ja sam mu na to odgovorila: ”Moj žiro račun je taj i taj, kada mi budeš uplatio 150.000 maraka koje mi duguješ, možemo da razgovaramo. Čak ti neću uračunati kamatu.” Naravno, nikada taj novac nisam videla", kaže Verica za "Informer" i još dodaje da nije ostala samo bez jednog stana zbog posla.

"Prodala sam i jedan stan 1993. godine jer nisam želela da pristanem na nepristojne ponude, kojih je bilo na pretek. Nisam išla linijom manjeg otpora, što bih preporučila i mladim devojkama koje se bave ovim poslom. Kada bih mogla da vratim vreme, sve bih isto učinila", kaže kreatorka koja je pre sedam godina prodala i treći stan, ali ovog puta da bi pomogla svojoj deci da se skuće.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

13.08.2015 10:54

Verice, da si ubacila bar malo silikona u mozak umjesto u usne bila bi valjda pametnija. Nije mi te nimalo žao...

ODGOVORITE
Name

Živko

13.08.2015 14:34

Čudi me da je Milan Janković (Filip Zepter)tako nešto učinio. Ja njega lično poznajem od pre više godina kada smo zajedno radili u AMC u Austriji. On tada nije bio još postao veliki biznismen i bogataš. Možda su ga velikim novci učinikli drugim čovekom!

ODGOVORITE