Због Цептера сам морала продати стан

Бизнисмен је модној креаторки обећао новац како би изложила колекцију на Недељи високе моде у Риму 1999. године, али ју је у последњи час испалио.

Србија 12.08.2015 | 20:40
Због Цептера сам морала продати стан

Позната креаторка Верица Ракочевић је открила да је због бизнисмена Филипа Цептера морала да прода стан од 160 квадрата зато што је он повукао спонзорство за њену ревију.

"Морала сам да продам стан изнад мог бутика, јер је Филип Цептер повукао спонзорство. Човек је зарадио милијарде, али није научио да одржи обећање.Цена те ревије је за мене била превисока и материјално и здравствено. Морала сам како знам и умем да нађем 150.000 марака. Нисам знала шта ћу и како ћу и једино решење било је да продам стан", присећа се Верица Ракочевић.

Она каже да више није љута на Цептера, али не жели да му опрости то што је урадио. Од те 1999. године више никада се нису чули, али су се недавно случајно срели испред његовог позоришта ”Мадленијанум” у Земуну.

"Био је неки догађај на ком смо били и он и ја. Филип ми је тада пришао и рекао да би крајње време било да се помиримо. Ја сам му на то одговорила: ”Мој жиро рачун је тај и тај, када ми будеш уплатио 150.000 марака које ми дугујеш, можемо да разговарамо. Чак ти нећу урачунати камату.” Наравно, никада тај новац нисам видела", каже Верица за "Информер" и још додаје да није остала само без једног стана због посла.

"Продала сам и један стан 1993. године јер нисам желела да пристанем на непристојне понуде, којих је било на претек. Нисам ишла линијом мањег отпора, што бих препоручила и младим девојкама које се баве овим послом. Када бих могла да вратим време, све бих исто учинила", каже креаторка која је пре седам година продала и трећи стан, али овог пута да би помогла својој деци да се скуће.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

13.08.2015 08:54

Верице, да си убацила бар мало силикона у мозак умјесто у усне била би ваљда паметнија. Није ми те нимало жао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живко

13.08.2015 12:34

Чуди ме да је Милан Јанковић (Филип Зептер)тако нешто учинио. Ја њега лично познајем од пре више година када смо заједно радили у АМЦ у Аустрији. Он тада није био још постао велики бизнисмен и богаташ. Можда су га великим новци учиникли другим човеком!

ОДГОВОРИТЕ