Darko Brašanac je novi ''Orao''!

Selektor Srbije Radovan Ćurčić će za septembarske izazove pozvati vezistu Partizana, u orlovskom gnezdu i Milinković Savić, Maksimović, Živković.

Fudbal 13.08.2015 | 17:00
Darko Brašanac je novi ''Orao''!

Sjaj Darka Brašanca u ovoletošnjim evropskim mečevima protiv Dile Gori i Steaue opio je i selektora Srbije Radovana Ćurčića. Prema saznanjima Sporta, kormilar Orlova će za septembarske duele protiv Jermenije u Novom Sadu i Francuske u Bordou pozvati Partizanovog vezistu.

Posle neuspešnog ciklusa kvalifikacija Radovan Ćurčić ima dovoljno vremena da započne rekonstrukciju tima i napravi odličnu bazu za naredne kvalifikacije, kada izgovora ne sme da bude. Nema sumnje da je Darko Brašanac zaslužio da bude na spisku seniorske reprezentacije Srbije.

Na početku ove sezone je najjači štih Partizana u manevru, a što je za igrača tih godina vrlo bitno, pokazuje kontinuitet. Pored Brašanca koji će debitovati u septembru poziv će da dobije i Andrija Živković. On je pod dirigentskom palicom Siniše Mihajlovića već osetio atmosferu u orlovskom gnezdu, ali u međuvremenu je sazreo. I ne samo to: Živković je trenutno jedan od najtraženijih srpskih igrača.

Rekonstrukcija Orlova znači još nešto: poziv u nacionalni tim biće uručen i Sergeju Milikoviću Saviću, Predragu Rajkoviću, kao i Nemanji Maksimoviću.

Komentari / 0

Ostavite komentar