Lepa Brena pati za bivšom snajkom

Iako je njen posinak Filip Živojinović raskinuo sa glumicom i već ima novu devojku, pevačica održava kontakt s Majom Mandžukom.

Srbija 05.08.2015 | 21:40
Lepa Brena pati za bivšom snajkom

Filip (30) je sa javnosti nepoznatom crnkom viđen na Crnogorskom primorju, ali izbegava javna okupljanja jer još su na početku veze. On je četiri godine bio s Majom Mandžukom (33), s kojom je živeo u Americi i koju je njegova porodica odlično prihvatila. Pogotovo njegova maćeha Lepa Brena (54).

- Brena je bila oduševljena Majom, verovala je da će joj ona postati snajka. Iako su živele na dva kraja sveta, zajedno su provodile mnoge praznike. Zato ju je vest o raskidu veoma iznenadila. Čuju se povremeno, razmenjuju i poruke, ali to ne znači da Brena pokušava da pomiri Filipa s Majom - kaže izvor.

Folk zvezda je potvrdila da je u kontaktu sa bišvim devojkama svojih naslednika.
- Sa svim njihovim devojkama sam u dobrim odnosima. Nema razloga da ih izbegavam i da mi ne ostaju drage posle svega. Nisam nijedan telefon izbrisala, niti sam zaboravila njihove rođendane - rekla je Brena.

S obzirom na to da je njen sin Stefan u dugogodišnjoj vezi sa jednom Bugarkom, a da je Viktor još mlad za ozbiljne veze, očigledno je da je mislila na Filipove devojke, tačnije na Maju, s kojom je on bio na korak od braka.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar