Лепа Брена пати за бившом снајком

Иако је њен посинак Филип Живојиновић раскинуо са глумицом и већ има нову девојку, певачица одржава контакт с Мајом Манџуком.

Србија 05.08.2015 | 21:40
Лепа Брена пати за бившом снајком

Филип (30) је са јавности непознатом црнком виђен на Црногорском приморју, али избегава јавна окупљања јер још су на почетку везе. Он је четири године био с Мајом Манџуком (33), с којом је живео у Америци и коју је његова породица одлично прихватила. Поготово његова маћеха Лепа Брена (54).

- Брена је била одушевљена Мајом, веровала је да ће јој она постати снајка. Иако су живеле на два краја света, заједно су проводиле многе празнике. Зато ју је вест о раскиду веома изненадила. Чују се повремено, размењују и поруке, али то не значи да Брена покушава да помири Филипа с Мајом - каже извор.

Фолк звезда је потврдила да је у контакту са бишвим девојкама својих наследника.
- Са свим њиховим девојкама сам у добрим односима. Нема разлога да их избегавам и да ми не остају драге после свега. Нисам ниједан телефон избрисала, нити сам заборавила њихове рођендане - рекла је Брена.

С обзиром на то да је њен син Стефан у дугогодишњој вези са једном Бугарком, а да је Виктор још млад за озбиљне везе, очигледно је да је мислила на Филипове девојке, тачније на Мају, с којом је он био на корак од брака.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар