Video: Uveo je QPR u Premijer ligu, sad hoće i ''svoj'' Brajton!

Iskusni napadač potpisao jednogodišnji ugovor sa Galebovima u čijem je dresu stekao afrimaciju.

Fudbal 07.08.2015 | 09:00
Video: Uveo je QPR u Premijer ligu, sad hoće i ''svoj'' Brajton!

Brajton je dočekao povratak svog heroja! Bobi Zamora (34) vratio se među Galebove posle punih 12 godina odsustva, a sa timom iz Čempionšipa potpisao je jednogodišnji ugovor.

Nekadašnji reprezentativac Engleske, koji je ovog leta napustio Kvins Park Rendžers, afirmisao se u dresu Albiona u periodu 2000-2003, kada je postigao 83 pogodaka.
“Apsolutno smo oduševljeni što nam se Bobi vratio u Brajton. Njemu ne treba predstavljanje ovde, navijači znaju sve o njemu i njegovoj karijeri u Premijer ligi. Znam da će nam doneti mnogo iskustva i kvaliteta, s obzirom na zapaženu karijeru koju je imao”, istakao je menadžer Kris Hjuton.

Bobi Zamora je stigao u Brajton u leto 2000. godine iz Bristol Roversa za 150.000 evra, nakon što je na pozajmici impresionirao tadašnjeg menadžera Mikija Adamsa. Galebovima je pomogao da se vrate iz treće u drugu ligu, a 2003. godine preselio se u Totenhem za tada solidnih 2.000.000 evra.

Kasniji transferi u Vest Hem, Fulam i KPR pokazali su koliko je Zamora dobar napadač. Fulamu je, recimo, pomogao da se nađe u finalu Lige Evrope 2010. godine, a nekadašnji selektor Engleske Fabio Kapelo ga je dva puta zvao u nacionalni tim.

Ipak, nema sumnje da bi pečat na sjajnu karijeru iskusnog 34-godišnjeg napadača bio plasman u Premijer ligu sa Brajtonom, timom koji ima ambicije za veliki rezultat.

Komentari / 0

Ostavite komentar