Zenga nije ni počeo s radom, a odlazi iz Sampdorije?!

Burno je u Sampdoriji u nedelji pred debi u sezoni 2015/16, sve zbog najavljenog povratka Kasana u klub. Prandeli čeka poziv.

Fudbal 27.07.2015 | 21:20
Zenga nije ni počeo s radom, a odlazi iz Sampdorije?!

Kada fudbaleri Sampdorije 30. jula u 20.45 uveče, doduše na Olimpiku u obližnjem Torinu, ne na svom Marasiju u Đenovi, budu dočekali ekipu Vojvodine, pitanje je ko će stajati pored aut linije.

Iako je do debija Sampa u sezoni 2015/16, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope ostalo manje od nedelju dana, moguće je da će se tek postavljeni trener Valter Zenga povući sa klupe kluba čiji je gol branio od 1994. do 1996. godine!

Bez i da je predvodio Đenovljane jednom u zvaničnom meču!

Naime, iz Italije stižu informacije da je temperamentni predsednik Sampdorije Masimo Ferero, nakon odluke da svog ljubimca Sinišu Mihajlovića zameni Zengom, bivšim trenerom Crvene zvezde iz sezone 2005/06, isključiv u tome da se u klub vrati temperamentni veteran Antonio Kasano.

Kasano, fantastični fudbaler problematične naravi, koji je pravio probleme gde god da je igrao, a igrao je za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu prošle dve sezone, razišao se sa posrnulim klubom tokom burne sezone 2014/15 i od tada traži novi angažman, a jedna od opcija u 34. godini je i Sampdorija.

A, Zenga zbog toga, piše "Sport Mediaset", žestoko negoduje!

Trener Sampdorije navodno je saopštio predsedniku Fereru da Kasano nije u njegovim planovima i da ga ne želi na Marasiju, međutim to se prvom čoveku kluba nije dopalo, što je navodno dovelo do ozbiljnog problema u Đenovi i nepredviđenog kontakta kluba sa slobodnim trenerom, Ćezareom Prandelijem.

Prandeli, bivši trener Fiorentine i reprezentacije Italije, slobodan je još od završetka Mundijala 2014. godine u Brazilu i eliminacije "azura" u prvoj rundi turnira, pa se sigurno neće snebivati na eventualni poziv sa Luiđi Ferarisa.

Ko zna, možda "lale" Zlatomira Zagorčića u Torinu narednog četvrtka dočeka zalizani Ćezare umesto proćelavog Valtera.

Komentari / 0

Ostavite komentar