Pop tjerao djevojčicu da ga oralno zadovoljava

Maloletna V.P. koju je seksualno zlostavljao pop iz Kovina živela je u s babom Reginom i dedom Stojanom Spasićem, koji su bili njeni staratelji.

Srbija 06.07.2015 | 18:56
Pop tjerao djevojčicu da ga oralno zadovoljava

Baba maloletne devojčice ispričala je nakon silovanja devojčice koje se dogodilo 2014. godine da je naslutila da se nešto čudno dešava sa njenom unukom.

"Došla je bleda kao krpa... Pitala sam je da li je dobro, ali nije mi se žalila. Odjednom se povukla u sebe. Bila je zabrinuta i odsutna. Trebalo je odmah da mi kaže, ali plašila se dede. Pop joj je rekao: 'Neće tebi niko ni da veruje'", rekala je za isti list potresena baka Regina.

Devojčica je ispričala da je Milovan pokušao da je siluje 5. i 6. januara.

"Napao ju je, ali su ga, na sreću, sprečila deca koja su došla na službu. Moja unuka je ispričala da ju je pop terao i da ga oralno zadovolji. Govorio joj je: 'Šta si se stegla, treba da se opustiš', kao i da bi ona trebalo da kupi kondome. Strašno! I on je neki sveštenik, veronauku je deci držao u školi", ispričala je baka Regina.

Podsetimo, sveštenik Milovan Đ. uhapšen je krajem marta 2014. godine i godinu dana bio je u pritvoru. Osumnjičeni je imao seks sa devojčicom u crkvi i na groblju, a posle bludničenja, nesrećnu maloletnicu bi blagoslovio.

Pušten je na slobodu sredinom aprila, kada mu je Viši sud u Smederevu izrekao kaznu od pet godina zatvora, ali je izašao iz pritvora do pravosnažne presude. Apelacioni sud je, međutim, tu presudu poništio i naložio novo suđenje. Bludnom svešteniku će se ponovo suditi, a ogorčen devojčicin deda Stojan kazao je da će zapaliti i selo i crkvu ako popa ne osude.

(Kurir)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Bosnjak_Prijedor

06.07.2015 17:06

I sad treba cijelu vjeru osuditi zbog manijaka kao sto nas optuzuju zbog nekoliko budala terorista. Ovo je strasno da ljudi koji ma su roditelji dali svoje djete da ga uci i cuva ovako iskoristi povjerenje istih i ucini ovako nesto zlocinasto. Pa kako jos zivjeti mogu ovaki ljudi? Mislim da bi se prije sam ubio. da bog sacuva svakog od ovakvog zla.

ODGOVORITE
Name

Ateista

06.07.2015 17:12

Cudi me od popova, ja mislio da su oni neki fini svet :P...sve bolan baraba do barabe koja dobro zivi od vasih strahova!

ODGOVORITE
Name

drina

06.07.2015 18:25

Kakve veze ima sto je pop to mu je samo zanimanje to ne govori dali je iskreni vjernik ali nazalost takvi sramote svoju vjeru i zbog toga trebaju biti jos strozije kaznjeni nego drugi ljudi. Covjek vjeru nosi u srcu..Po tvojoj logici su ateisti taj fini svijet.

Name

JA

06.07.2015 17:14

VELIKA SRAMOTA!!!STRASNO!!!Ako je Popovima do,takvih stvari sto neodu u Javnu Kuću???Pa neka dokazi da su MUSKARCINE ,a ne da zloupotrebljava maloletno Djete!!!SRAM DA GA BUDE DJUBRE JEDNO!!!Ja bi to samo Fik i gotovo!!!

ODGOVORITE
Name

Horista

06.07.2015 23:13

Nije popovima nego nekima od njih.Ako je on takav nek mu se sudi nek ga razapnu ili osude na doživotnu robiju za primjer šta će biti ako neko to uradi.Ako je on takav takav je nemojmo sad suditi svima na osnovu nekih

Name

Boki

06.07.2015 18:19

Bruka i za sud i sudije.40 god za ovo je malo

ODGOVORITE
Name

peja

06.07.2015 21:06

Dzukela sijeda

ODGOVORITE