Поп тјерао дјевојчицу да га орално задовољава

Малолетна В.П. коју је сексуално злостављао поп из Ковина живела је у с бабом Регином и дедом Стојаном Спасићем, који су били њени старатељи.

Србија 06.07.2015 | 18:56
Поп тјерао дјевојчицу да га орално задовољава

Баба малолетне девојчице испричала је након силовања девојчице које се догодило 2014. године да је наслутила да се нешто чудно дешава са њеном унуком.

"Дошла је бледа као крпа... Питала сам је да ли је добро, али није ми се жалила. Одједном се повукла у себе. Била је забринута и одсутна. Требало је одмах да ми каже, али плашила се деде. Поп јој је рекао: 'Неће теби нико ни да верује'", рекала је за исти лист потресена бака Регина.

Девојчица је испричала да је Милован покушао да је силује 5. и 6. јануара.

"Напао ју је, али су га, на срећу, спречила деца која су дошла на службу. Моја унука је испричала да ју је поп терао и да га орално задовољи. Говорио јој је: 'Шта си се стегла, треба да се опустиш', као и да би она требало да купи кондоме. Страшно! И он је неки свештеник, веронауку је деци држао у школи", испричала је бака Регина.

Подсетимо, свештеник Милован Ђ. ухапшен је крајем марта 2014. године и годину дана био је у притвору. Осумњичени је имао секс са девојчицом у цркви и на гробљу, а после блудничења, несрећну малолетницу би благословио.

Пуштен је на слободу средином априла, када му је Виши суд у Смедереву изрекао казну од пет година затвора, али је изашао из притвора до правоснажне пресуде. Апелациони суд је, међутим, ту пресуду поништио и наложио ново суђење. Блудном свештенику ће се поново судити, а огорчен девојчицин деда Стојан казао је да ће запалити и село и цркву ако попа не осуде.

(Курир)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Босњак_Приједор

06.07.2015 17:06

И сад треба цијелу вјеру осудити због манијака као сто нас оптузују због неколико будала терориста. Ово је страсно да људи који ма су родитељи дали своје дјете да га уци и цува овако искористи повјерење истих и уцини овако несто злоцинасто. Па како јос зивјети могу оваки људи? Мислим да би се прије сам убио. да бог сацува сваког од оваквог зла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Атеиста

06.07.2015 17:12

Цуди ме од попова, ја мислио да су они неки фини свет :П...све болан бараба до барабе која добро зиви од васих страхова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

06.07.2015 18:25

Какве везе има сто је поп то му је само занимање то не говори дали је искрени вјерник али назалост такви срамоте своју вјеру и због тога требају бити јос строзије казњени него други људи. Цовјек вјеру носи у срцу..По твојој логици су атеисти тај фини свијет.

Name

ЈА

06.07.2015 17:14

ВЕЛИКА СРАМОТА!!!СТРАСНО!!!Ако је Поповима до,таквих ствари сто неоду у Јавну Кућу???Па нека докази да су МУСКАРЦИНЕ ,а не да злоупотребљава малолетно Дјете!!!СРАМ ДА ГА БУДЕ ДЈУБРЕ ЈЕДНО!!!Ја би то само Фик и готово!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хориста

06.07.2015 23:13

Није поповима него некима од њих.Ако је он такав нек му се суди нек га разапну или осуде на доживотну робију за примјер шта ће бити ако неко то уради.Ако је он такав такав је немојмо сад судити свима на основу неких

Name

Боки

06.07.2015 18:19

Брука и за суд и судије.40 год за ово је мало

ОДГОВОРИТЕ
Name

пеја

06.07.2015 21:06

Дзукела сиједа

ОДГОВОРИТЕ