Moćnim glasom opčinila publiku!

Poznata američka pevačica Anastasija (Anastacia) sinoć je održala koncert u Kombank areni u okviru svoje turneje "Resurrection" , a svojim veličanstvenim i glamuroznim glasom opčinila je beogradsku publiku.

Srbija 02.07.2015 | 07:12
Moćnim glasom opčinila publiku!

Anastasija je koncert počela jednom od najpoznatijih pesama u svojoj karijeri "Left Outside Alone", a zatim su se nizale dobro poznate numere: "Staring at the Sun", "Welcome To My Truth", "Pieces Of A Dream","Paid My Dues" i "Sick And Tired".

"Ova pesma mi mnogo znači i zamolila bih vas da pevate sa mnom refren pošto se uvek rasplačem kada je pevam", rekla je Anastasija pre izvođenja numere "Heavy On My Heart" .

U toku koncerta pevačica je odgovarala na pitanja publike koja su bila u kutijici na sceni, neke od fanova je izvodila na binu da se slikaju sa njom i potpisivala je autograme tokom celog koncerta.

Među pesmama koje su bile svirane našle su se i obrade grupa AC/DC "Back in Black", Guns N'' Roses "Sweet Child O'' Mine" i Foo Fighters "Best Of You".

Sa novog šestog albuma "Resurrection" publika je mogla da čuje "Stupid Little Things" i "Defeated" za koju je rekla da je posvećena njenoj borbi sa rakom.

"Jako sam uzbuđena i počastvovana što nastupam u Srbiji. Hvala vam što ste došli na koncert", rekla je pevačica.

Kraj je obeležila gromoglasna ovacija kada je počeo najveći hit Anastasijne karijere "I''m Outta Love" kojim se završio koncert.

Komentari / 0

Ostavite komentar