Моћним гласом опчинила публику!

Позната америчка певачица Анастасија (Анастациа) синоћ је одржала концерт у Комбанк арени у оквиру своје турнеје "Ресуррецтион" , а својим величанственим и гламурозним гласом опчинила је београдску публику.

Србија 02.07.2015 | 07:12
Моћним гласом опчинила публику!

Анастасија је концерт почела једном од најпознатијих песама у својој каријери "Лефт Оутсиде Алоне", а затим су се низале добро познате нумере: "Старинг ат тхе Сун", "Wелцоме То Мy Трутх", "Пиецес Оф А Дреам","Паид Мy Дуес" и "Сицк Анд Тиред".

"Ова песма ми много значи и замолила бих вас да певате са мном рефрен пошто се увек расплачем када је певам", рекла је Анастасија пре извођења нумере "Хеавy Он Мy Хеарт" .

У току концерта певачица је одговарала на питања публике која су била у кутијици на сцени, неке од фанова је изводила на бину да се сликају са њом и потписивала је аутограме током целог концерта.

Међу песмама које су биле свиране нашле су се и обраде група АЦ/ДЦ "Бацк ин Блацк", Гунс Н'' Росес "Сwеет Цхилд О'' Мине" и Фоо Фигхтерс "Бест Оф Yоу".

Са новог шестог албума "Ресуррецтион" публика је могла да чује "Ступид Литтле Тхингс" и "Дефеатед" за коју је рекла да је посвећена њеној борби са раком.

"Јако сам узбуђена и почаствована што наступам у Србији. Хвала вам што сте дошли на концерт", рекла је певачица.

Крај је обележила громогласна овација када је почео највећи хит Анастасијне каријере "И''м Оутта Лове" којим се завршио концерт.

Коментари / 0

Оставите коментар