Osam godina robije za smrt troje mladih

Dušan Jovanović (20), koji je u novembru 2014. izazvao udes na Adi Huji u Beogradu u kojoj su poginuli Nemanja Antić (18, Anastasija Stajić (16) i Miloš Janković (20), osuđen je na osam godina robije.

Srbija 29.06.2015 | 22:50
Osam godina robije za smrt troje mladih

Teška nesreća dogodila se 22. novembra prošle godine, kad je Jovanović automobilom u kome je bilo šest osoba, pri brzini većoj od 110 kilometara na sat uleteo u reku.

Stravičnu saobraćajnu nesreću osim Jovanovića, preživeli su Luka Višnjić, sin novinarke Olje Bećković, koji je pri pokušaju da otvori vrata i izađe napolje slomio ruku, kao i Milica Jokić. Ona je bila na suvozačkom, Jovanović na mestu vozača, dok je Višnjić sedeo pozadi. Možda bi tragedija bila manja da je vozilo imalo petoro, a ne troja vrata.

Do teške saobraćajne nesreće došlo je oko četiri sata ujutru kada je Jovanović vozeći automobil sa prijateljima iznenada sleteo u Dunav. Pretpostavlja se da nije video da se put završava, odnosno da je trebao da skrene levo ili desno.

- Priznajem da sam kriv - isprekidano i kroz suze ispričao je tada Jovanović policiji i tužiocu. - Nisam video kraj puta, bilo je mračno, jer taj deo nije osvetljen, a i ne poznajem ovaj kraj Beograda. Nisam smanjivao brzinu, a onda sam osetio kao da je auto poleteo. Sleteli smo u vodu i ne znam kako sam uspeo da isplivam.

Izvor: Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

29.06.2015 14:16

Da ima imalo razuma nebi se pojavio nikad nigdje!!!

ODGOVORITE
Name

bivši

29.06.2015 15:13

A koliko su dobili odgovorni za smrt 5 mladih padobranaca u Zalužanima 2012 godine!

ODGOVORITE
Name

Max

30.06.2015 05:19

Cim sjednes u auto jedna noga ti je u groblju druga u zatvoru !Kao da je on namjerno sletio u vodu !?8 god je max kazna za izazivanje opste opasnosti !

ODGOVORITE