Осам година робије за смрт троје младих

Душан Јовановић (20), који је у новембру 2014. изазвао удес на Ади Хуји у Београду у којој су погинули Немања Антић (18, Анастасија Стајић (16) и Милош Јанковић (20), осуђен је на осам година робије.

Србија 29.06.2015 | 22:50
Осам година робије за смрт троје младих

Тешка несрећа догодила се 22. новембра прошле године, кад је Јовановић аутомобилом у коме је било шест особа, при брзини већој од 110 километара на сат улетео у реку.

Стравичну саобраћајну несрећу осим Јовановића, преживели су Лука Вишњић, син новинарке Оље Бећковић, који је при покушају да отвори врата и изађе напоље сломио руку, као и Милица Јокић. Она је била на сувозачком, Јовановић на месту возача, док је Вишњић седео позади. Можда би трагедија била мања да је возило имало петоро, а не троја врата.

До тешке саобраћајне несреће дошло је око четири сата ујутру када је Јовановић возећи аутомобил са пријатељима изненада слетео у Дунав. Претпоставља се да није видео да се пут завршава, односно да је требао да скрене лево или десно.

- Признајем да сам крив - испрекидано и кроз сузе испричао је тада Јовановић полицији и тужиоцу. - Нисам видео крај пута, било је мрачно, јер тај део није осветљен, а и не познајем овај крај Београда. Нисам смањивао брзину, а онда сам осетио као да је ауто полетео. Слетели смо у воду и не знам како сам успео да испливам.

Извор: Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

29.06.2015 14:16

Да има имало разума неби се појавио никад нигдје!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивши

29.06.2015 15:13

А колико су добили одговорни за смрт 5 младих падобранаца у Залужанима 2012 године!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

30.06.2015 05:19

Цим сједнес у ауто једна нога ти је у гробљу друга у затвору !Као да је он намјерно слетио у воду !?8 год је маx казна за изазивање опсте опасности !

ОДГОВОРИТЕ