Krkić: Luis Enrike je kriv za moj neuspjeh u Romi!

Bivši igrač Barselone ima šta da zameri sadašnjem treneru Blaugrane.

Fudbal 22.06.2015 | 18:00
Krkić: Luis Enrike je kriv za moj neuspjeh u Romi!

Retko se čuju povici protiv njenog trenera Luisa Enrikea, posebno posle fantastične sezone sa Barselonom. Međutim, Bojan Krkić ima neraščišćene račune sa španskim stručnjakom iz vremena kada su sarađivali u Romi. Španac srpskog porekla okrivio je Luisa Enrikea za svoj neuspeh u italijanskom klubu.

Kako je Krkić istakao, on je opominjao trenera ekipe da ga ne koristi na poziciji krila, jer to nije njegova pozicija.
“Konačno imam ulogu koja mi pristaje, za razliku kada sam igrao u Italiji. Moja prirodna pozicija je špic, a najviše što mogu je da igram kao polušpic, nikako kao krilo. Luis Enrike me nije poznavao dovoljno dobro i proveo sam tešku godinu radeći sa njim. Kasnije, kada je došao Zdenjek Zeman, nisam bio u njegovim planovima”, rekao je Krkić za italijanski Korijere delo Sport.

Krkić je bio član rimske Vučice u periodu od 2011. do 2013. godine, postigavši sedam golova na 33 utakmice. On je takođe istakao da je imao nesuglasica i sa sportskim direktorom Rome Frankom Baldinijem.
“Imao sam problema i sa njim. Jednog dana bi mi govorio da ostajem u Romi, a onda sledećeg da bih mogao da budem prodat. Nije me poštovao, to je sve. Međutim, zahvalan sam klubu na svemu, samo je šteta što smo morali da se rastanemo na loš način”, istakao je Krkić.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je prošao kroz sve mlađe kategorije Barselone, gde je bio smatran za najvećeg talenta čuvene La Masije. Međutim, u leto 2011. godine je otišao u Romu u transferu vrednom 12.000.000 evra, a povremeno su se čuli komentari kako nije mogao da se istakne u senci Frančeska Totija.
“To nije tačno. Naprotiv, kada igrate sa njim, morate da se prilagodite njemu, a ne on vama. Stvarno je izvanredan igrač”, rekao je Krkić o Princu Rima.

Krkić je od prošlog leta član engleskog Stouka, za koji je tokom prethodne sezone odigrao 16 mečeva i postigao četiri gola.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Milojko

22.06.2015 16:14

Je li to onaj Krkić kome je guzica zinula na špansku reprezentaciju.

ODGOVORITE
Name

rr

22.06.2015 19:53

Milojko,svaka cast na komentaru,slicno sam htio napisati.

ODGOVORITE