Tijelo nestalog mladića izvučeno iz Dunava

Telo mladića izvučeno je iz Dunava: obdukcija još nije izvršena, ali nađena su dokumenta koja ukazuju na to da je reč o nestalom Mihajlu Milojeviću.

Srbija 09.05.2015 | 08:21
Tijelo nestalog mladića izvučeno iz Dunava

Beživotno telo Milojevića izvučeno je danas oko 12.40 iz Dunava na gročansku obalu. Njega su ugledali članovi lokalnog nautičkog kluba, koji su odmah kontaktirali s Rečnom policijom i Hitnom pomoći. Ekipa Hitne pomoći iz Grocke mogla je na licu mesta samo da konstatuje smrt nesrećnog momka.

- Telo muškarca zatečeno je juče na 1034. kilometru Dunava u Grockoj. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu - potvrdili su u MUP.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, prema stanju tela se može zaključiti da je mladić preminuo pre pet dana. Takođe, na beživotnom telu su bile primetne rane na glavi, ali je zasad nemoguće reći da li su one nastale pre ili posle smrti.

Mihajlo Milojević je nestao 1. maja u Beogradu. Njegov brat Milovan apelovao je preko svog Fejsbuk profila da mu se pomogne u potrazi za bratom.

U statusu koji je podelio na društvenoj mreži, Milovan navodi da se Mihajlo s porodicom poslednji put čuo 1. maja, a o njegovim fizičkim karakteristikama piše da je visok oko 183 cm, težak oko 75 kg, kratko ošišan s braon očima: „Na sebi je imao zelenu majicu kratkih rukava, sivu majicu dugačkih rukava, braon duksericu, crni šuškavac s kapuljačom, svetle farmerke i bele patike - piše u apelu Milovana Milojevića.

Prvo obdukcija pa identifikacija

Kako nam je rečeno u MUP-u, procedura nalaže da se tek nakon obavljene obdukcije beživotnog tela izvrši identifikacija nastradale osobe. Obdukcija podrazumeva uzimanje uzoraka DNK i drugih uzoraka.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar