Тијело несталог младића извучено из Дунава

Тело младића извучено је из Дунава: обдукција још није извршена, али нађена су документа која указују на то да је реч о несталом Михајлу Милојевићу.

Србија 09.05.2015 | 08:21
Тијело несталог младића извучено из Дунава

Беживотно тело Милојевића извучено је данас око 12.40 из Дунава на грочанску обалу. Њега су угледали чланови локалног наутичког клуба, који су одмах контактирали с Речном полицијом и Хитном помоћи. Екипа Хитне помоћи из Гроцке могла је на лицу места само да констатује смрт несрећног момка.

- Тело мушкарца затечено је јуче на 1034. километру Дунава у Гроцкој. Тело је превезено на Институт за судску медицину - потврдили су у МУП.

Како „Блиц“ незванично сазнаје, према стању тела се може закључити да је младић преминуо пре пет дана. Такође, на беживотном телу су биле приметне ране на глави, али је засад немогуће рећи да ли су оне настале пре или после смрти.

Михајло Милојевић је нестао 1. маја у Београду. Његов брат Милован апеловао је преко свог Фејсбук профила да му се помогне у потрази за братом.

У статусу који је поделио на друштвеној мрежи, Милован наводи да се Михајло с породицом последњи пут чуо 1. маја, а о његовим физичким карактеристикама пише да је висок око 183 цм, тежак око 75 кг, кратко ошишан с браон очима: „На себи је имао зелену мајицу кратких рукава, сиву мајицу дугачких рукава, браон дуксерицу, црни шушкавац с капуљачом, светле фармерке и беле патике - пише у апелу Милована Милојевића.

Прво обдукција па идентификација

Како нам је речено у МУП-у, процедура налаже да се тек након обављене обдукције беживотног тела изврши идентификација настрадале особе. Обдукција подразумева узимање узорака ДНК и других узорака.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар