Osumnjičeni za pucnjavu se predao

Kosovskoj policiji predao se osumnjičeni za pucnjavu koja se u Kosovskoj Mitrovici dogodila pre nedelju dana kada su dve osobe povređene.

Srbija 20.04.2015 | 17:17
Osumnjičeni za pucnjavu se predao

Radio Kontakt plus je preneo da je uhapšen Srbin iz Zvečana D.N. koji je osumnjičen da je pucao ispred kafe bara “Crna dama” u Kosovskoj Mitrovici 13. aprila kada su povređeni njegovi sunarodnici S.M (26) i T.P. (24) iz ovog grada.

Jedan od dvojice povređenih tada je upucan u nogu dok je drugi povređen nakon što je metak rikošetirao.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić potvrdio je da se osumnjičeni sam predao policiji pre tri dana i da je sada slučaj u rukama pravosuđa.

Portparolka Euleksa Dragana Nikolić Solomon izjavila je Radiju Kontakt plus da je jedno osumnjičeno lice uhapšeno u vezi sa incidentom koji se dogodio u Severnoj Mitrovici pre nedelju dana.

Međunarodni tužilac vodi ovaj slučaj.

Osumnjičeno lice predalo se policiji 17. aprila, nakon što je izdat nalog za njegovo lociranje. Međunarodni pretpretresni sudija doneo je odluku o jednomesečnom pritvoru”, rekla je ona.

Nikolić-Solomon je naglasila da je ova osoba osumnjičena za pokušaj teškog ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nelegalno vlašnistvo, kontrolu i posedovanje oružja.

Ranjavanje dvojice Srba bio samo jedan od nekoliko incidenata koji su se u proteklih deset dana dogodile u Kosovskoj Mitrovici i na severu Kosova.

Komentari / 0

Ostavite komentar