Осумњичени за пуцњаву се предао

Косовској полицији предао се осумњичени за пуцњаву која се у Косовској Митровици догодила пре недељу дана када су две особе повређене.

Србија 20.04.2015 | 17:17
Осумњичени за пуцњаву се предао

Радио Контакт плус је пренео да је ухапшен Србин из Звечана Д.Н. који је осумњичен да је пуцао испред кафе бара “Црна дама” у Косовској Митровици 13. априла када су повређени његови сународници С.М (26) и Т.П. (24) из овог града.

Један од двојице повређених тада је упуцан у ногу док је други повређен након што је метак рикошетирао.

Регионални шеф оперативе Косовске полиције Жељко Бојић потврдио је да се осумњичени сам предао полицији пре три дана и да је сада случај у рукама правосуђа.

Портпаролка Еулекса Драгана Николић Соломон изјавила је Радију Контакт плус да је једно осумњичено лице ухапшено у вези са инцидентом који се догодио у Северној Митровици пре недељу дана.

Међународни тужилац води овај случај.

Осумњичено лице предало се полицији 17. априла, након што је издат налог за његово лоцирање. Међународни претпретресни судија донео је одлуку о једномесечном притвору”, рекла је она.

Николић-Соломон је нагласила да је ова особа осумњичена за покушај тешког убиства, изазивање опште опасности и нелегално влашниство, контролу и поседовање оружја.

Рањавање двојице Срба био само један од неколико инцидената који су се у протеклих десет дана догодиле у Косовској Митровици и на северу Косова.

Коментари / 0

Оставите коментар