Manival pohvalio napredak BiH

Sekretarijat Komiteta Savjeta Evrope - Manivala pohvalio je danas napredak BiH zbog usvajanja zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, te usvajanje amandmana na Krivični zakon o BiH – izjavio je ambasador BiH pri Savjetu Evrope Almir Šahović.

Bosna i Hercegovina 14.04.2015 | 20:37
Manival pohvalio napredak BiH

On je za BHT 1 rekao je da su Sekretarijat Manivala i određeni broj zemalja koje su učestvovale u raspravi zirazili mišljenje da BiH treba da nastavi u tom pravcu kako bi konačno ispunila i preostale uslove.

Manival je prošle godine obavezao BiH da odmah i smisleno riješi preostale nedostatke u zakonodavstvu koji se odnose na pranje novca i finansiranje terorističkih aktivnosti, posebno obračajući pažnju na usvajanje potrebnih amandmana na Krivični zakon i brzo usvajanje i implementaciju podzakonskih akata prema revidiranom preventivnom zakonodavstvu.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ал’ је напредак!

14.04.2015 20:12

Баш је напредак! Е о тих закона ће грађани имати вајде као и од осталих које имамо, а нико не поштује.

ODGOVORITE
Name

mijsije sa istoka

14.04.2015 20:25

E moj domacine sa koje li si ti planete ili koji li te vulkan izbacio pa vidis napredak BiH, stvarno si budak

ODGOVORITE
Name

Bn69

14.04.2015 20:28

Ja strašnog napretka. Potpisali izjavu od koje nema ništa ,postavili svoje ljude na novooslobođene pozicije. I to je to. Ovaj trci u Beograd,onaj u Zagreb a onaj u Istanbul. Prodaju maglu i pričaju o NATO savezu kao biva mi neki faktor u Evropi.

ODGOVORITE
Name

PERHAN

15.04.2015 00:00

Koji napredak,da li si narmalan aloo.

ODGOVORITE