Starleta Soraja Vučelić privedena u Crnoj Gori

Starleta Soraja Vučelić (30), saslušana je u ponedeljak uveče u barskoj policiji, u okviru istrage ubistva Armina Muše Osmanagića.

Region 07.04.2015 | 10:41
Starleta Soraja Vučelić privedena u Crnoj Gori

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, na razgovor odvedena čim je sletjela na tivatski aerodrom, a po potjernici koju je za njom raspisala barska policija, navode ''Vijesti''.

“Vijesti” su još u decembru objavile da je inspektori traže radi prikupljanja obaveštenja u tom predmetu. Njen iskaz, koji je dala posle ubistva u Beogradu, navodno ne slaže sa drugim dokazima, navodi taj crnogorski list.

Starleta je sedjela u Osmanagićevom restoranu, neposredno pošto je on hicem iz snajpera usmrćen ispred bašte tog objekta. Soraja je, kako veruje policija, za stolom bila u društvu dve prijateljice, ali su otišle pre nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića, navode ''Vijesti''.

Crnogorsko policija je zbog toga tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo, jer je starleta u to vreme bila na Maldivima. Posle povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupoceni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Izvor: Vijesti

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Radovan

07.04.2015 12:51

Vrlo bitna vijest.

ODGOVORITE
Name

Roko

07.04.2015 17:30

jako bitno,nema šta.

Name

o

07.04.2015 13:02

Ona je sada kao mučenica ?!

ODGOVORITE
Name

Требиње

08.04.2015 15:41

Шта ћеш била на Малдивима-мора да је и њој баба уплатила туристички аражман, па на повратку је неоправдано ухапсила полиција јер се бавила "хуманитарним" радом.Јадница

ODGOVORITE