Старлета Сораја Вучелић приведена у Црној Гори

Старлета Сораја Вучелић (30), саслушана је у понедељак увече у барској полицији, у оквиру истраге убиства Армина Муше Османагића.

Регион 07.04.2015 | 10:41
Старлета Сораја Вучелић приведена у Црној Гори

Она је, према незваничним информацијама, на разговор одведена чим је слетјела на тиватски аеродром, а по потјерници коју је за њом расписала барска полиција, наводе ''Вијести''.

“Вијести” су још у децембру објавиле да је инспектори траже ради прикупљања обавештења у том предмету. Њен исказ, који је дала после убиства у Београду, наводно не слаже са другим доказима, наводи тај црногорски лист.

Старлета је седјела у Османагићевом ресторану, непосредно пошто је он хицем из снајпера усмрћен испред баште тог објекта. Сораја је, како верује полиција, за столом била у друштву две пријатељице, али су отишле пре него је из даљине испаљен смртоносни метак у Османагића, наводе ''Вијести''.

Црногорско полиција је због тога тражила од колега у Београду да хитно саслушају Сорају, али се на то тада чекало, јер је старлета у то време била на Малдивима. После повратка, тврдила је да нема много шта да каже о том случају, тврдећи да Османагића познаје из Бара и да је тог дана требало да од њега преузме скупоцени “масерати” због снимања спота у Црној Гори.

Извор: Вијести

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Радован

07.04.2015 10:51

Врло битна вијест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роко

07.04.2015 15:30

јако битно,нема шта.

Name

о

07.04.2015 11:02

Она је сада као мученица ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

08.04.2015 13:41

Шта ћеш била на Малдивима-мора да је и њој баба уплатила туристички аражман, па на повратку је неоправдано ухапсила полиција јер се бавила "хуманитарним" радом.Јадница

ОДГОВОРИТЕ