Iznenađenje?! Neee! Nova povreda u Arsenalu!

Da li će Arsen Venger ikada imati na raspolaganju kompletan tim, pogotovo u veznom redu?

Fudbal 14.03.2015 | 08:40
Iznenađenje?! Neee! Nova povreda u Arsenalu!

Reč "povreda" u Arsenalu može da se poistoveti sa toboganom, kojim se deca spuste i odmah trče na kraj reda za novi spust.

Prosto je neverovatno da važni igrači Vengerovog tima iz sezone u sezonu propuštaju ogroman broj utakmica, gde se ne zna da li je više povreda koje zahtevaju višemesečnu pauzu, ili onih lakših, ali zato češćih?

Aleks Okslejd Čemberlen spada u ovu drugu kategoriju, pošto mu je zbog povrede butnog mišića propisano mirovanje u trajanju od tri-četiri nedelje.

Čemberlen se u februaru vratio na teren posle mesec dana pauze, zbog problema sa preponama.

"Frustrirajuće. Povredio se prilikom poslednjeg sprinta na utakmici (četvrtfinala FA kupa protiv Mančester junajteda). Šteta", rekao je Venger.

Francuski stručnjak dodao je da Džek Vilšir još nema određen datum povratka u tim nakon lakšeg hirurškog zahvata na skočnom zglobu.

Mikel Arteta (skočni zglob) u "autu" je bar do polovine aprila, Matje Debiši (rame) takođe, a pojačanje iz Brazila, štoper Gabrijel Paulista (zadnja loža), još dve nedelje, dok za Abua Dijabija neki manje upućeni navijači verovatno misle da je odavno otišao iz Arsenala.

U ovakvim nabrajanjima nezaobilazno je i ime Arona Remzija (zadnja loža), koji je od početka decembra dva puta pauzirao zbog iste povrede. Venger ga je u poslednje vreme uvodio sa klupe protiv Junajteda u FA kupu i pre toga u meču Premijer lige protiv Kvins Park Rendžersa.

A, kada se svi oni oporave...

Komentari / 0

Ostavite komentar