Nevjerovatno je, ali - Kosta je bez gola u LŠ!

Iako sa Aguerom deli prvo mesto u Premijer ligi, u Evropi kao da ne postoji!

Fudbal 11.03.2015 | 18:00
Nevjerovatno je, ali - Kosta je bez gola u LŠ!

Jedan od najboljih napadača u Premijeršipu Dijego Kosta moraće pod hitno da počne da daje golove i u Ligi šampiona. Naime, on je na ostrvu u ligi postigao čak 17 golova (isto koliko i Serhio Aguero), ali u Evropi se i dalje nije upisao u strelce kao igrač Plavaca.

A setimo se kako je prošle sezone u dresu Atletika upravo on iz penala dao onaj pogodak kojim je četa Žozea Murinja ispala u polufinalu elitnog klupskog takmičenja. On je te godine, kada je vodio ekipu Čola Simeonea do finala sa Realom, dao čak osam pogodaka na devet mečeva.

Ove sezone u tom takmičenju odigrao je šest utakmica, dva puta je ušao sa klupe, ali gol nikako da dođe. Upravo zbog toga što nije bio efikasan, Čelsi je jedina tri remija ove sezone odigrao kada je on bio na terenu – protiv Maribora, Šalkea i PSŽ-a.

Mora se napomenuti da je imao i one povrede koje su ga mučile i sigurno sprečile da igra u gustom ritmu sreda – subota.

Jeste da tim sa Stamford Bridža ne muči muku sa efikasnošću u najvažnijem klupskom takmičenju na svetu, jer je postigao 18 golova, ali čak 11 na samo dve utakmice, kada je cela ekipa bila raspoožena.

Zbog svega ovoga, sa nestrpljenjem se očekuje meč na Stamford Bridžu između Čelsija i Pari Sen Žermena. Jedno je sigurno, bez Kostinih golova, Plavci neće imati nimalo lak posao.

Komentari / 0

Ostavite komentar