Albanac hvali Srbina! Može i tako...

Za Mitrovića ne postoji sredina! „Rekao sam mu više puta će uvek biti na meti kritika, čak i ako igra u vrhunskoj formi", kaže trener Anderlehta.

Fudbal 09.03.2015 | 11:00
Albanac hvali Srbina! Može i tako...

Da nema Aleksandra Mitrovića ko zna gde bi se sada nalazio Anderleht. Srpski reprezentativac postigao je 13. pogodak za belgijskog šampiona u Pro ligi, pobedonosni protiv Lokerena (2:1), pa je tako direktno učestvovao u osvajanju poslednjih 10 od mogućih 12 bodova za drugu poziciju na tabeli. Nije ni čudo što ga skauti Arsenala revnosno prate, a ponovo je dobio pohvale od saigrača i trenera Besnika Hasija.
„Ostvario je het-trik“, rekao je Olivije Dešaht aludirajući na to da je Mitrović na poslednja tri meča postigao dva gola i upisao jednu asistenciju:“Radi naporno i to mu se vraća“.

Hasi podseća da je Mitrović mlad igrač i da još mora da se dokazuje.
„Rekao sam mu više puta će uvek biti na meti kritika, čak i ako igra u vrhunskoj formi. Za njega ne postoji sredina. Nosi veliki pritisak na svojim leđima i nije mu nimalo lako. Šteta je što nije postigao još neki gol. Nadam se samo da neće više dobijati tako lako žute kartone. Fo sada ih je dobio već osam i ovaj poslednji nije zaslužio. Morali su da mu ga daju samo da bi nešto dokazali. Bitno je samo da ne dobije više crveni“, zaključio je Hasi.

Komentari / 0

Ostavite komentar