Албанац хвали Србина! Може и тако...

За Митровића не постоји средина! „Рекао сам му више пута ће увек бити на мети критика, чак и ако игра у врхунској форми", каже тренер Андерлехта.

Фудбал 09.03.2015 | 11:00
Албанац хвали Србина! Може и тако...

Да нема Александра Митровића ко зна где би се сада налазио Андерлехт. Српски репрезентативац постигао је 13. погодак за белгијског шампиона у Про лиги, победоносни против Локерена (2:1), па је тако директно учествовао у освајању последњих 10 од могућих 12 бодова за другу позицију на табели. Није ни чудо што га скаути Арсенала ревносно прате, а поново је добио похвале од саиграча и тренера Бесника Хасија.
„Остварио је хет-трик“, рекао је Оливије Дешахт алудирајући на то да је Митровић на последња три меча постигао два гола и уписао једну асистенцију:“Ради напорно и то му се враћа“.

Хаси подсећа да је Митровић млад играч и да још мора да се доказује.
„Рекао сам му више пута ће увек бити на мети критика, чак и ако игра у врхунској форми. За њега не постоји средина. Носи велики притисак на својим леђима и није му нимало лако. Штета је што није постигао још неки гол. Надам се само да неће више добијати тако лако жуте картоне. Фо сада их је добио већ осам и овај последњи није заслужио. Морали су да му га дају само да би нешто доказали. Битно је само да не добије више црвени“, закључио је Хаси.

Коментари / 0

Оставите коментар