Raskošne rezidencije muzičkih zvijezda

Deo naših estradnih zvezda stanuje u velelepnim kućama koje su ponekad slične bogatim domovima iz holivudskih filmova i serija.

Srbija 25.02.2015 | 08:58
Raskošne rezidencije muzičkih zvijezda

Evo ko sa naše estrade zaista živi na visokoj nozi.

Cecina vila na Dedinju

 

Ceca Ražnatović nasledila je kuću od supruga Željka Ražnatovića Arkana. Nalazi se na ulazu u Dedinje, najelitniji deo sprske prestonice, a skoro da ne postoji Beograđanin koji ne zna gde je dom folk zvezde. U prizemlju je prostrani poslovni prostor gde je za Arkanovog života bila poslastičarnica.

Cecina vila je verovatno i najskuplja od svih nekretnina koje poseduju pevači u Srbiji. Cena kvadrata u ovom delu grada je i do 1.600 evra.

Nije nam nepoznato kako izgleda enterijer Cecine kuće, budući da ona nekoliko puta godišnje ugosti svoje prijatelje i političare sa kojima je bliska i potom fotografije budu objavljene u štampi, a poslednjih godina i na televiziji.Takođe, njeni naslednici Veljko i Anastasija često objavljuju fotografije iz svoje kuće na društvenim mrežama.

Osim beogradskog doma, Ceca poseduje i impozantnu kuću na Kipru, u mestu Aja Napa, skoro na samoj obali mora. Osim obezbeđenja, folk zvezda ima i drugu poslugu, a budući da joj kuvanje ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo, Ceca retko zalazi u kuhinju, te za njenu porodicu kuva žena plaćena za to.

Brenina "karingtonka"

Lepa Brena živi u naselju Bežanijska kosa u čuvenim "karingtonkama", kakvu ima i njen najbliži poslovni saradnik i kum Saša Popović, kao i Dragan Kojić Keba. Kuća folk dive ima i prostrano dvorište u kojem je sagrađen još jedan veliki stambeni objekat gde Brena sa suprugom Bobom i njihovim sinovima pravi velike privatne zabave. Porodica Živojinović ima svoju kuvaricu Katu, koja je postala Brenina bliska prijateljica i odan prijatelj.

Slavni par u posedu ima i luksuznu nekretninu u Majmiju za koju su izdvojili 950.000 dolara, na nagovor njihovog venčanog kuma Jona Cirijaka, bivšeg rumunskog tenisera, a danas velikog biznismena i milionera. On ima dobro oko za nekretnine pa je bračnom paru Živojinović, osim vile u Majamiju, preporučio da kupe i stan u Monte Karlu u najskupljoj ulici, Aveniji princeze Grejs, gde živi i Novak Đoković. Ovu kuću u Majamiju trenutno izdaju.

Saša Popović

Saša Popović živi u identičnoj kući kao i njegova koleginica i poslovna partnerka Brena.

Popović živi sa suprugom Suzanom, ćerkom Aleksandrom i Danijelom, Suzaninim sinom iz prvog braka, kojeg Popović doživljava kao svoje dete.

Čola u vili na Košutnjaku

Iz elitnog naselja Mačkov kamen na Dedinju, Zdravko Čolić se 2010. preselio u vilu na Košutnjaku.

Balkanska zvezda je za svoj dom, kako su mediji tada pisali, platio 850.000 evra. Čola se za ovu kuću opredelio zato što njemu, njegovoj supruzi Sandri i ćerkama Uni i Lari pruža potpuni mir i beg od gradske vreve, a i pevaču omogućava da se rekreira u šumi u neposrednoj blizini doma.

Predratna vila Vere Matović

Pored beogradskih biznismena i Cece Ražnatović, najskuplju i najlepšu kuću u Beogradu poseduje nekada velika zvezda narodne muzike Vera Matović. Navodno, kuća je vredna neverovatnih tri miliona evra!

Svu zaradu iz četvorodecenijske karijere, pevačica je uložila u svoj dom koji ima od pre desetak godina.

Međutim, eksterijer pevačica nije narušila budući da je njena kuća predratna vila, a nalazi se blizini “Kuće cveća” na Dedinju. Vera je kuću dugo "merkala" i, kako se priča, za nju je platila čak tri miliona evra.

Kebina oaza

Keba sa suprugom Oljom i sinom Igorom na Bežanijskoj kosi.

Njegova kuća ima 330 kvadrata, poseduje bazen, dve garaže i ogromno dvorište.

Renovirani raj Ace Pejovića

Aco Pejović od pre šest godina živi na Bežanijskoj kosi koja je njegovo omiljeno naselje u Beogradu

Kuću u kojoj danas živi sa suprugom i tri ćerke Aco je kupio u lošem stanju pa je na njeno renoviranje potrošio nečije čitavo bogatsvo.

Seka Aleksić u izolovanoj palati

Seka Aleksić pronašla je svoju oazu u okolini Sremske Mitrovice gde je sagradila kuću od oko 300 kvadrata na imanju površine od pedesetak ari i opasala se bedemima.

Ispred kuće pevačica je napravila i bazen uz koji leti najradije provodi vreme, a u kući ima teretanu, frizerski i kozmetički salon, kao i prostoriju za pse.

Seka u istom dvorištu ima veliku garažu za nekoliko automobila, a na ulazu na njen posed je kućica za obezbeđenje. Nameštaj za svoj dom folkerka je brižljivo birala i vrlo ukusno je dekorisala ceo prostor.

Izvor: Blic

 

 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Impozantno

25.02.2015 08:17

Dobar clanak samo jedno nedostaje: kad su pravili ove mauzoleje. Mislim da je to bilo podavno ali sad bode oci jer niko ne moze to pokriti s primanjima na papiru.

ODGOVORITE
Name

tetak mata

25.02.2015 08:38

Nek imaju i drugi zarađuju od njih oni bar nisu ukrali ništa od naroda kao političari i uvjek mi je draže slušati njih nego PAPKE

ODGOVORITE
Name

Da, da,

25.02.2015 11:28

Mislis da nisu ukrali, ako nisu platili porez? Da je po zakonu, sigurno nebi imali ni pola.

Name

Karadoz

25.02.2015 08:50

Kad vivim ove zidine oko kuca sjetim se prijeratnih tv emisija na BG televiziji o tome kako se Albanic opasuju zidinama oko kuca...

ODGOVORITE
Name

kameleon

25.02.2015 12:08

Zavist je opaka bolest.Svi bi voljeli da su Čola, Keba i dr., ali nešto ne ide.Što se tiče poreza, nikada nisam čuo da su pominjali bilo koga od pjevača da je utajio porez.Zadnje vrijeme se nešto piše u žutoj štampi.Prema tome neka pjevaju, uvijek pjevali. Ko ima para neka plati.

ODGOVORITE
Name

Brod

25.02.2015 12:36

Ove vile su lijepe ima ih i iz one države, IMALI GDJE SLIKA VILE RANKA ŠKRBIĆA?

ODGOVORITE
Name

rodjo

25.02.2015 21:45

Ogromno veliko je nase stado samo sisaj....

ODGOVORITE