Раскошне резиденције музичких звијезда

Део наших естрадних звезда станује у велелепним кућама које су понекад сличне богатим домовима из холивудских филмова и серија.

Србија 25.02.2015 | 08:58
Раскошне резиденције музичких звијезда

Ево ко са наше естраде заиста живи на високој нози.

Цецина вила на Дедињу

 

Цеца Ражнатовић наследила је кућу од супруга Жељка Ражнатовића Аркана. Налази се на улазу у Дедиње, најелитнији део спрске престонице, а скоро да не постоји Београђанин који не зна где је дом фолк звезде. У приземљу је пространи пословни простор где је за Аркановог живота била посластичарница.

Цецина вила је вероватно и најскупља од свих некретнина које поседују певачи у Србији. Цена квадрата у овом делу града је и до 1.600 евра.

Није нам непознато како изгледа ентеријер Цецине куће, будући да она неколико пута годишње угости своје пријатеље и политичаре са којима је блиска и потом фотографије буду објављене у штампи, а последњих година и на телевизији.Такође, њени наследници Вељко и Анастасија често објављују фотографије из своје куће на друштвеним мрежама.

Осим београдског дома, Цеца поседује и импозантну кућу на Кипру, у месту Аја Напа, скоро на самој обали мора. Осим обезбеђења, фолк звезда има и другу послугу, а будући да јој кување не причињава никакво задовољство, Цеца ретко залази у кухињу, те за њену породицу кува жена плаћена за то.

Бренина "карингтонка"

Лепа Брена живи у насељу Бежанијска коса у чувеним "карингтонкама", какву има и њен најближи пословни сарадник и кум Саша Поповић, као и Драган Којић Кеба. Кућа фолк диве има и пространо двориште у којем је саграђен још један велики стамбени објекат где Брена са супругом Бобом и њиховим синовима прави велике приватне забаве. Породица Живојиновић има своју куварицу Кату, која је постала Бренина блиска пријатељица и одан пријатељ.

Славни пар у поседу има и луксузну некретнину у Мајмију за коју су издвојили 950.000 долара, на наговор њиховог венчаног кума Јона Циријака, бившег румунског тенисера, а данас великог бизнисмена и милионера. Он има добро око за некретнине па је брачном пару Живојиновић, осим виле у Мајамију, препоручио да купе и стан у Монте Карлу у најскупљој улици, Авенији принцезе Грејс, где живи и Новак Ђоковић. Ову кућу у Мајамију тренутно издају.

Саша Поповић

Саша Поповић живи у идентичној кући као и његова колегиница и пословна партнерка Брена.

Поповић живи са супругом Сузаном, ћерком Александром и Данијелом, Сузаниним сином из првог брака, којег Поповић доживљава као своје дете.

Чола у вили на Кошутњаку

Из елитног насеља Мачков камен на Дедињу, Здравко Чолић се 2010. преселио у вилу на Кошутњаку.

Балканска звезда је за свој дом, како су медији тада писали, платио 850.000 евра. Чола се за ову кућу определио зато што њему, његовој супрузи Сандри и ћеркама Уни и Лари пружа потпуни мир и бег од градске вреве, а и певачу омогућава да се рекреира у шуми у непосредној близини дома.

Предратна вила Вере Матовић

Поред београдских бизнисмена и Цеце Ражнатовић, најскупљу и најлепшу кућу у Београду поседује некада велика звезда народне музике Вера Матовић. Наводно, кућа је вредна невероватних три милиона евра!

Сву зараду из четвородеценијске каријере, певачица је уложила у свој дом који има од пре десетак година.

Међутим, екстеријер певачица није нарушила будући да је њена кућа предратна вила, а налази се близини “Куће цвећа” на Дедињу. Вера је кућу дуго "меркала" и, како се прича, за њу је платила чак три милиона евра.

Кебина оаза

Кеба са супругом Ољом и сином Игором на Бежанијској коси.

Његова кућа има 330 квадрата, поседује базен, две гараже и огромно двориште.

Реновирани рај Аце Пејовића

Ацо Пејовић од пре шест година живи на Бежанијској коси која је његово омиљено насеље у Београду

Кућу у којој данас живи са супругом и три ћерке Ацо је купио у лошем стању па је на њено реновирање потрошио нечије читаво богатсво.

Сека Алексић у изолованој палати

Сека Алексић пронашла је своју оазу у околини Сремске Митровице где је саградила кућу од око 300 квадрата на имању површине од педесетак ари и опасала се бедемима.

Испред куће певачица је направила и базен уз који лети најрадије проводи време, а у кући има теретану, фризерски и козметички салон, као и просторију за псе.

Сека у истом дворишту има велику гаражу за неколико аутомобила, а на улазу на њен посед је кућица за обезбеђење. Намештај за свој дом фолкерка је брижљиво бирала и врло укусно је декорисала цео простор.

Извор: Блиц

 

 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Импозантно

25.02.2015 08:17

Добар цланак само једно недостаје: кад су правили ове маузолеје. Мислим да је то било подавно али сад боде оци јер нико не мозе то покрити с примањима на папиру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тетак мата

25.02.2015 08:38

Нек имају и други зарађују од њих они бар нису украли ништа од народа као политичари и увјек ми је драже слушати њих него ПАПКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да, да,

25.02.2015 11:28

Мислис да нису украли, ако нису платили порез? Да је по закону, сигурно неби имали ни пола.

Name

Карадоз

25.02.2015 08:50

Кад вивим ове зидине око куца сјетим се пријератних тв емисија на БГ телевизији о томе како се Албаниц опасују зидинама око куца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

25.02.2015 12:08

Завист је опака болест.Сви би вољели да су Чола, Кеба и др., али нешто не иде.Што се тиче пореза, никада нисам чуо да су помињали било кога од пјевача да је утајио порез.Задње вријеме се нешто пише у жутој штампи.Према томе нека пјевају, увијек пјевали. Ко има пара нека плати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

25.02.2015 12:36

Ове виле су лијепе има их и из оне државе, ИМАЛИ ГДЈЕ СЛИКА ВИЛЕ РАНКА ШКРБИЋА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

25.02.2015 21:45

Огромно велико је насе стадо само сисај....

ОДГОВОРИТЕ