Video: Škuletić predstavljen u Moskvi!

Novi špic Lokomotive zadužio dres sa brojem 25, kaže da odmah kreće na časove ruskog i dodaje da bi bio srećan ukoliko bude upola efikasan kao jesenas među crno-belima.

Fudbal 14.02.2015 | 00:15
Video: Škuletić predstavljen u Moskvi!

Sve je završeno. U ekspresnom roku Petar Škuletić je postao novi špic Lokomotive. Doskorašnji napadač Partizana tokom petka je prošao lekarske preglede u Mosvki, a zatim potpisao četvorogodišnji ugvor sa ruskim klubom, na osnovu kojeg će, navodno, zarađivati milion evra po sezoni.

Kompletna vrednost transfera je 4.000.000 evra, s tim što crno-belima na ime obeštećenja pripada 3.200.000, dok će preostalih 800.000 dobiti agent Radojica Božović.

Škuletić je u novom klubu zadužio dres sa brojem 25 na poleđini.
„Tražio sam broj 32 kao u Partizanu, mnogo sam ga želeo, ali su mi rekli da je zauzet, predočili mo slobodne brojeve i izabrao sam ovaj bez posebnog razloga. Nadam se da će mi doneti sreću“, rekao je Škuletić, uz napomenu da je srećan što je ceo posao gotov.

Ruski novinari su ga pritisli u nameri da dobiju što više informacija o novom pojačanju ekipe Miodraga Grofa Božovića, a on strpljivo 45 minuta odgovarao na pitanja.
„Znam ko je sve igrao za Lokomotivu, ovo je veliki klub ne samo u okvirima Rusije, nego i u Evropi. Pratio sam ga, upućen sam u dešavanja, znam da je stadion relativno nov, raspitivao se koliko navijača dolazi na tribine, a moji prijatelji Lazović, Drinčić i Branko Ilić su mi rekli da je Lokomotiva ogroman klub, a Moskva divan grad“.

Uz napomenu da prihvata obavezu da zameni Damea Endojea koji se otisnuo u Hal, te da poštuje konkurenciju u vidu Romana Pavljučenka i da će odmah početi da uči ruski jezik, Škuletić je obećao da će i na novoj adresi tresti mreže.
„Minule polusezone sam postigao 21 gol na 27 mečeva u svim takmičenjima. Tako se namestilo, jer smo ekipa i ja igrali dobro, a trudiću se da dajem golove i ovde. Ukoliko upola od toga ponovim u Moskvi biću srećan“.

Ruse je interesovalo i šta bi se desilo ako u perspektivi Moskovljani i crno-beli udare jedni na druge u grupnoj fazi Lige šampiona, a on postigne gol.
„Daj Bože da dođe do tog susreta, bilo bi dobro i za Paritzan i za Lokomottivu. Naravno da bih sve uradio da moj sadašnji tim dobije tu utakmcu, ali sigurno se ne bih radovao ako zatresem mrežu bivšoj ekipi. Jer, imao sam dobar odnos sa navijačima, skandirali su mi ime, što je velika čast, koju ne ukazuju svakom igraču. Nadam se da ću i ovde imati dobar odnos sa publikom“, zaključio je Škuletić.

Kako je tekao iscrpan intervju Škuletića sa Rusima pogledajte u video zapisu.

Komentari / 0

Ostavite komentar