Ovakve žene muškarci najlakše smuvaju

Muškarci se često zalepe za ženu koja je komplikovana, a posle se žale kako im nedostaje seks. Žene u određenim stanjima sklonije su odricanju od principa. Evo koje su to žene najlakše mete slatkorečivih muškaraca i zavodnika.

Zanimljivosti 12.02.2015 | 09:58
Ovakve žene muškarci najlakše smuvaju

Žene nezadovoljne svojim životom - Žene koje nisu zadovoljne svojim životom beže od stvarnosti i tako postaju lake mete zavodnika koji traže samo avanturu. Dovoljno je samo nekoliko lepih reči da se takva žena ubrzo nađe u oblacima. Međutim, često ubrzo sledi i prisilno sletanje. Nakon takvog pada, život će joj se činiti još gorim nego pre avanture.

Depresivna žena - Svi poznajemo bar jednu žensku osobu koja je stalno depresivna i stvara drame tamo gde ih nema. Žene sklone depresiji će biti sklone da padaju na zavodnike. One u njima vide svoje spasioce, ali sreću koju nađu s njima ubrzo će pretvoriti u depresiju. Naprosto zato što će pronaći nov problem. Zavodnik će pobeći, a ona će biti depresivna. Ali ovog puta s razlogom.

Žena koja voli da ugađa drugima - Osobe koje stalno ugađaju drugima laka su meta zavodnika. Takva žena oseća se dobro u društvu muškarca i brinuće o njegovim potrebama. Na prve znakove njegovog povlačenja počeće da se bori za njegovu naklonost. To je, naime, jedini način da se oseća voljenom.

Žena koja ima bujnu maštu - Ovakve žene su gotovo najlakši plen zavodnika. One će poverovati u bilo koju priču. Može joj puniti glavu pričama o zajedničkoj budućnosti, obećavati brda i doline i sve to bez ikakvog konkretnog rezultata. Međutim, ona će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga neće imati nikakve koristi.

Žena kojoj je seks oružje - Mnoge žene će odmah skočiti u krevet sa muškarcem jer je seks način kojim dobijaju osećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorišćavaju ih za seks, a one se za njih vežu emotivno i u većini slučajeva, naravno, budu razočarane.

Izvor: B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar