Овакве жене мушкарци најлакше смувају

Мушкарци се често залепе за жену која је компликована, а после се жале како им недостаје секс. Жене у одређеним стањима склоније су одрицању од принципа. Ево које су то жене најлакше мете слаткоречивих мушкараца и заводника.

Занимљивости 12.02.2015 | 09:58
Овакве жене мушкарци најлакше смувају

Жене незадовољне својим животом - Жене које нису задовољне својим животом беже од стварности и тако постају лаке мете заводника који траже само авантуру. Довољно је само неколико лепих речи да се таква жена убрзо нађе у облацима. Међутим, често убрзо следи и присилно слетање. Након таквог пада, живот ће јој се чинити још горим него пре авантуре.

Депресивна жена - Сви познајемо бар једну женску особу која је стално депресивна и ствара драме тамо где их нема. Жене склоне депресији ће бити склоне да падају на заводнике. Оне у њима виде своје спасиоце, али срећу коју нађу с њима убрзо ће претворити у депресију. Напросто зато што ће пронаћи нов проблем. Заводник ће побећи, а она ће бити депресивна. Али овог пута с разлогом.

Жена која воли да угађа другима - Особе које стално угађају другима лака су мета заводника. Таква жена осећа се добро у друштву мушкарца и бринуће о његовим потребама. На прве знакове његовог повлачења почеће да се бори за његову наклоност. То је, наиме, једини начин да се осећа вољеном.

Жена која има бујну машту - Овакве жене су готово најлакши плен заводника. Оне ће поверовати у било коју причу. Може јој пунити главу причама о заједничкој будућности, обећавати брда и долине и све то без икаквог конкретног резултата. Међутим, она ће у својој глави створити слику којој ће се надати иако од тога неће имати никакве користи.

Жена којој је секс оружје - Многе жене ће одмах скочити у кревет са мушкарцем јер је секс начин којим добијају осећај љубави. Заводници вребају овакве жене и искоришћавају их за секс, а оне се за њих вежу емотивно и у већини случајева, наравно, буду разочаране.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар