Nole na pijaci među Beograđanima

Opšti haos nastao je oko podneva na banjičkoj pijaci. Voće, povrće, sve što se našlo na tezgama išlo je za džabe u ruke jednog momka, obučenog u crnu jaknu, sa teget-bijelim šalom. Svi su želeli da ga časte, slikaju se, dobiju autogram.

Srbija 07.02.2015 | 22:10
Nole na pijaci među Beograđanima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iskoristio je slobodno vrijeme tokom boravka u Beogradu da se zajedno sa mamom Dijanom prošeta po kraju u kom je proveo veći dio djetinjstva. Put ih je naveo i do pijace, gde je naš as naišao na izuzetan doček.

Jedan od prodavaca je čak imao i kartonski natpis sa velikim ''NOLE'', uz sliku banana, voća i povrća, što je pokazao Đokoviću, čime ga je oduševio. Novak je od jedne bake na poklon dobio par tegli vrhunskog džema, drugi su mu nudili “kupus, tek pristigao iz Futoga”, treći su mu davali džemove, paprike, luk, šta sve ne.

''Ja moram da vam poklonim ovu plišanu igračku, za vašeg sina'', rekla je jedna sredovečna gospođa, koja je Novaku dala Miki Mausa, na čemu joj se srpski igrač iskreno zahvalio.

Nije bilo prolaznika ili prodavca koji nije izvadio mobilni telefon, kako bi snimio ili uslikao Đokovića. Društvene mreže su bile pune tih fotografija, jer su svi željeli da se pohvale ovim susretom.

''Pa, ne viđa se svetski broj jedan na banjičkoj pijaci svaki dan'', rekli su kupci i prodavači.

''Svaka mu čast što je došao, pokazao je da je sasvim normalan i prirodan momak. Jako je vaspitan i veseo. Ponosimo se što je naš'', dodaju.

Đoković ostaje u Beogradu barem desetak dana, do odlaska na sljedeći turnir, u Dubai.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zoka

07.02.2015 22:54

Nole legendo šteta sto srbstvo nema vise takvih ,nek ti Bog da zdravlja i sreće i još dosta naslednika.

ODGOVORITE
Name

Rajko

07.02.2015 23:30

bravo Nole munjo nebeska !!!

ODGOVORITE
Name

SSD. SJEDINJENJE SRPSKE DRZAVE V.SRBIJA

08.02.2015 08:17

BRAVO NOLE SILO NEBESKA, DA SE MALO OBIDJU I PIJACE. SRECNO NOLE SVi TE SRBI VOLE.OD ISTOKA-ZAPADA. DOKAZAO SI SVIMA SADA. DJOLE LEGENDO BOG TE BLAGOSOVIO, I DOBRO TI PODARIO SRECNO NOVACE SRPSKI JUNACE...

ODGOVORITE
Name

lijevcanac

08.02.2015 08:52

Ovakav predsjednik treba Srbima. Primjer je plemenitosti, postenja i kulture. Ne bi ubijao i krao. Antidiktatorski je geneticki. Nakon tenisa treba biti kandidat za predsjednika. Porastao bi nam rejing u svijetu i ne bi cijeli svijet bio u krivu, a mi u pravu.

ODGOVORITE
Name

Brod

08.02.2015 12:53

"Faktički" čovek hoda bez telohranitelja, ne vozi se u blindiranom autu ponaša se kao običan čovjek. Broj jedan u svemu.

ODGOVORITE
Name

Nole

09.02.2015 05:06

LEGENDO NAJVECA