Ноле на пијаци међу Београђанима

Општи хаос настао је око поднева на бањичкој пијаци. Воће, поврће, све што се нашло на тезгама ишло је за џабе у руке једног момка, обученог у црну јакну, са тегет-бијелим шалом. Сви су желели да га часте, сликају се, добију аутограм.

Србија 07.02.2015 | 22:10
Ноле на пијаци међу Београђанима

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић искористио је слободно вријеме током боравка у Београду да се заједно са мамом Дијаном прошета по крају у ком је провео већи дио дјетињства. Пут их је навео и до пијаце, где је наш ас наишао на изузетан дочек.

Један од продаваца је чак имао и картонски натпис са великим ''НОЛЕ'', уз слику банана, воћа и поврћа, што је показао Ђоковићу, чиме га је одушевио. Новак је од једне баке на поклон добио пар тегли врхунског џема, други су му нудили “купус, тек пристигао из Футога”, трећи су му давали џемове, паприке, лук, шта све не.

''Ја морам да вам поклоним ову плишану играчку, за вашег сина'', рекла је једна средовечна госпођа, која је Новаку дала Мики Мауса, на чему јој се српски играч искрено захвалио.

Није било пролазника или продавца који није извадио мобилни телефон, како би снимио или усликао Ђоковића. Друштвене мреже су биле пуне тих фотографија, јер су сви жељели да се похвале овим сусретом.

''Па, не виђа се светски број један на бањичкој пијаци сваки дан'', рекли су купци и продавачи.

''Свака му част што је дошао, показао је да је сасвим нормалан и природан момак. Јако је васпитан и весео. Поносимо се што је наш'', додају.

Ђоковић остаје у Београду барем десетак дана, до одласка на сљедећи турнир, у Дубаи.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зока

07.02.2015 22:54

Ноле легендо штета сто србство нема висе таквих ,нек ти Бог да здравља и среће и још доста наследника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

07.02.2015 23:30

браво Ноле муњо небеска !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССД. СЈЕДИЊЕЊЕ СРПСКЕ ДРЗАВЕ В.СРБИЈА

08.02.2015 08:17

БРАВО НОЛЕ СИЛО НЕБЕСКА, ДА СЕ МАЛО ОБИДЈУ И ПИЈАЦЕ. СРЕЦНО НОЛЕ СВи ТЕ СРБИ ВОЛЕ.ОД ИСТОКА-ЗАПАДА. ДОКАЗАО СИ СВИМА САДА. ДЈОЛЕ ЛЕГЕНДО БОГ ТЕ БЛАГОСОВИО, И ДОБРО ТИ ПОДАРИО СРЕЦНО НОВАЦЕ СРПСКИ ЈУНАЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијевцанац

08.02.2015 08:52

Овакав предсједник треба Србима. Примјер је племенитости, постења и културе. Не би убијао и крао. Антидиктаторски је генетицки. Након тениса треба бити кандидат за предсједника. Порастао би нам рејинг у свијету и не би цијели свијет био у криву, а ми у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

08.02.2015 12:53

"Фактички" човек хода без телохранитеља, не вози се у блиндираном ауту понаша се као обичан човјек. Број један у свему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

09.02.2015 05:06

ЛЕГЕНДО НАЈВЕЦА