Zadavio suprugu, pa se obesio zbog "ljubavnog trougla"

Muž i žena Aca (31) i Marija Pavlović (31) iz Mionice nađeni su mrtvi u selu Radobić.

Srbija 26.01.2015 | 15:15
Zadavio suprugu, pa se obesio zbog "ljubavnog trougla"

Aca je najverovatnije zadavio suprugu Mariju, a potom se obesio.

Motiv porodične tragedije, zbog koje je dvoje maloletne dece ostalo bez roditelja, najverovatnije je ljubavni trougao.

Leševi supružnika pronađeni su u ataru sela Radobić, u blizini groblja. Marija se nalazila u automobilu „fijat marea“, sa jasnim tragovima davljenja oko vrata, dok su inspektori Acino telo pronašli obešeno o drvo, 50 metara dalje.

Pavlovići su dom u Mionici napustili u subotu pre podne, prethodno je Marija pozvala svoju sestru u selu Krčmar i požalila se da joj „Aca preti ubistvom“. U subotu posle podne, prijavljen je njihov nestanak i počela je potraga.

- Oboje su bili dragi ljudi, ali se nisu dobro slagali. Problem je bio u tome što je Aca imao ljubavnicu u komšiluku i Marija je očigledno znala za to. On je odrastao bez oca, majka ga je odgajila, privatno se bavio molerajem. Ne mogu da verujem da problem nisu mogli da reše makar razvodom - kaže poznanik Pavlovića.

Pokušaj trovanja lekovima
U Mionici je juče hitna pomoć pozvana zbog pokušaja trovanja A. B. koja je, kažu poznanici, bila Acina ljubavnica. Ona je, kako se saznaje, pokušala da se otruje lekovima, ali je spasena i van životne je opasnosti.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

26.01.2015 14:27

RESENJE JE DA ZENE TREBA NA VREME DA POBEGNU OD OVAKVIH I SPASU GOLI ZIVOT.BRAK NIJE VAZNIJI OD ZIVOTA.NISTA PO SVAKU CENU!Trebao je prvo sebe ubiti....

ODGOVORITE
Name

Zeljko

26.01.2015 14:50

Sebicnost.. trebao je mislit na svoju djecu..pruzit malo ljubavi..a ne da ih svi sazaljevaju.. Treba znat bit ljubavnik..

ODGOVORITE
Name

ma da

26.01.2015 15:20

Zao mi je dece a on nek se vesa i nije bio za zivota Sto nije bio musko pade rastao posteno djeca bi mnogo sretnija bila imali bi roditelje zive a ta ljubavnica iz komsiluka nek se stidi sama sebe.

ODGOVORITE
Name

munja

26.01.2015 19:01

pa šta ako je imo ljubavnicu nije ni njoj falilo mogao čovjek da udara na dvije strane pa šta sad I ja bi trebao tako eeeee živi se meni a i drugima uživajte dok se može

ODGOVORITE
Name

Srbija u 18. vijeku

27.01.2015 00:56

Muz je vazan pa makar je lud, lopov, diler. To je ostatak turske kolonijalne vlasti. Onda svi skacu odmah u krevet. Ja imam par drugara nemam ni na kraj pameti da skacem u krevet. Mislim da je svjest nacije na niskom nivou. Ovo je grozota da covjek cita dogadjaje iz hriscanske zemlje i misli 'vidi Arapa sta rade'.

ODGOVORITE
Name

Taj ljubavni trougao...

27.01.2015 11:16

...izgleda "guta" vise od bermudskog trougla.

ODGOVORITE
Name

007

27.01.2015 20:25

Zašto se ne obesi,da deca imaju makar jednog roditelja?

ODGOVORITE