Задавио супругу, па се обесио због "љубавног троугла"

Муж и жена Аца (31) и Марија Павловић (31) из Мионице нађени су мртви у селу Радобић.

Србија 26.01.2015 | 15:15
Задавио супругу, па се обесио због "љубавног троугла"

Аца је највероватније задавио супругу Марију, а потом се обесио.

Мотив породичне трагедије, због које је двоје малолетне деце остало без родитеља, највероватније је љубавни троугао.

Лешеви супружника пронађени су у атару села Радобић, у близини гробља. Марија се налазила у аутомобилу „фијат мареа“, са јасним траговима дављења око врата, док су инспектори Ацино тело пронашли обешено о дрво, 50 метара даље.

Павловићи су дом у Мионици напустили у суботу пре подне, претходно је Марија позвала своју сестру у селу Крчмар и пожалила се да јој „Аца прети убиством“. У суботу после подне, пријављен је њихов нестанак и почела је потрага.

- Обоје су били драги људи, али се нису добро слагали. Проблем је био у томе што је Аца имао љубавницу у комшилуку и Марија је очигледно знала за то. Он је одрастао без оца, мајка га је одгајила, приватно се бавио молерајем. Не могу да верујем да проблем нису могли да реше макар разводом - каже познаник Павловића.

Покушај тровања лековима
У Мионици је јуче хитна помоћ позвана због покушаја тровања А. Б. која је, кажу познаници, била Ацина љубавница. Она је, како се сазнаје, покушала да се отрује лековима, али је спасена и ван животне је опасности.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

26.01.2015 14:27

РЕСЕЊЕ ЈЕ ДА ЗЕНЕ ТРЕБА НА ВРЕМЕ ДА ПОБЕГНУ ОД ОВАКВИХ И СПАСУ ГОЛИ ЗИВОТ.БРАК НИЈЕ ВАЗНИЈИ ОД ЗИВОТА.НИСТА ПО СВАКУ ЦЕНУ!Требао је прво себе убити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

26.01.2015 14:50

Себицност.. требао је мислит на своју дјецу..прузит мало љубави..а не да их сви сазаљевају.. Треба знат бит љубавник..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма да

26.01.2015 15:20

Зао ми је деце а он нек се веса и није био за зивота Сто није био муско паде растао постено дјеца би много сретнија била имали би родитеље зиве а та љубавница из комсилука нек се стиди сама себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

муња

26.01.2015 19:01

па шта ако је имо љубавницу није ни њој фалило могао човјек да удара на двије стране па шта сад И ја би требао тако еееее живи се мени а и другима уживајте док се може

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србија у 18. вијеку

27.01.2015 00:56

Муз је вазан па макар је луд, лопов, дилер. То је остатак турске колонијалне власти. Онда сви скацу одмах у кревет. Ја имам пар другара немам ни на крај памети да скацем у кревет. Мислим да је свјест нације на ниском нивоу. Ово је грозота да цовјек цита догадјаје из хрисцанске земље и мисли 'види Арапа ста раде'.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тај љубавни троугао...

27.01.2015 11:16

...изгледа "гута" висе од бермудског троугла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

27.01.2015 20:25

Зашто се не обеси,да деца имају макар једног родитеља?

ОДГОВОРИТЕ