Edegard zvanično postao ''Kralj''!

U Realu narednih šest godina! Florentino Perez zadovoljno trlja ruke.

Fudbal 16.01.2015 | 22:00
Edegard zvanično postao ''Kralj''!

Dugo se nagađalo gde će završiti norveško čudo od deteta, a sada je stvar završena. Martin Edegard privoleo se najvećem carstvu i potpisao ugovor na šest godina sa aktuelnim prvakom Evrope Real Madridom. Pre nedelju dana Norvežanin je stigao u Madrid i počeo da trenira sa ekipom. Sa samo 16 godina Edegard je već uspeo da se izbori za šansu da igra sa vedetama poput Kristijana Ronalda, Gereta Bejla, Tonija Krosa, Serhija Ramosa.

Dugo se vodila polemika i nagađanje gde bi mladi Norvežanin mogao da stupi na ozbiljnu fudbalsku scenu. Prvo se Liverpul spominjao kao najozbiljniji kandidat, potom je u javnosti procurela informacija da je Bajern Minhen završio posao oko transfera, međutim to se izjalovilo zbog oca mladog fudbalera. Takođe, i Ajaks je bio jedan od kandidata tako da se stiče utisak da je Edegard sa svojim ocem proputovao pola Evrope tražeći pravi klub i konačno ga pronašao na Pirinejskom poluostvu.

I osvajač zlatne lopte Ronaldo nije krio zadovoljstvo angažovanjem ovog mladog talenta.
"On je još uvek mladić koji tek treba da raste i da se razvija. Imaće lepu budućnost. Moramo mu dati vremena za učenje i donošenje odluka, ali vidim mnogo potencijala kod njega. Ima odličnu levu nogu!", rekao je Ronaldo za engleske medije.

Nema sumnje da će ovaj mladić biti jedan od nosilaca igre Reala u nadolazećim godinama.

Komentari / 0

Ostavite komentar