Asprilji prijete smrću!

Legendarni kolumbijski napadač otkrio da je žrtva iznude.

Fudbal 10.12.2014 | 22:40
Asprilji prijete smrću!

Bivši kolumbijski as Faustino Asprilja otkrio je da je zbog pretnji kriminalaca koji žele da mu iznude novac prinuđen da napusti rodni grad Tuluu.

Nekadašnji napadač Parme i Njukasla, za koje je igrao devedesetih godina, rekao je da su maskirani i naoružani napadači upali u njegov dom u predgrađu Tulue u jugozapadnom delu Kolumbije, gde živi s porodicom.
„Bila su četvorica muškaraca u dva automobila, pretili su mi, rekli su da će zvati svog šefa i da će ubiti i moju porodicu i mene, ukoliko im ne dam novac“, rekao je Asrprilja.

On je dodao da mora da napusti svoj grad, jer je „žrtva iznuđivanja grupe razbojnika“.
„Mojoj porodici je prećeno u mom prisustvu - mom ocu i sestrama“, rekao je 45-godišnji Asprilja i dodao da je „bespomoćan i povređen odlučio da zbog bezbednosti svojih najmilijih napusti Tuluu“.

Asprilja, koji je sa Parmom osvojio Kup pobednika kupova i Kup UEFA, a za Kolumbiju je igrao na dva Mundijala, završio je karijeru pre deset godina.

Slučaj pretnje Asprilji još jedan je u nizu sličnih incidenata koje se dešavaju u jugozapadnoj Kolumbiji.

Šef kolumbijske policije Rodolfo Polomino garantovao je Asprilji i njegovoj porodici zaštitu, dok se traga za kriminalcima koji su mu pretili.

Komentari / 0

Ostavite komentar