Parker stiže u Zvezdu?

Reprezentativac Antigve i Barbude je u dosadašnjem delu sezone odigrao 17 utakmica i postigao tri gola u dresu lidera slovenačkog prvenstva, dok je prošle sezone na 23 utakmice postigao 11 pogodaka.

Fudbal 11.12.2014 | 09:00
Parker stiže u Zvezdu?

Loša efikasnost protekle jeseni, po mnogima je jedan od ključnih razloga zbog kojeg Crvena zvezda na polusezoni ima šest bodova zaostatka za večitim rivalom Partizanom. Uprava kluba s Marakane stoga je odlučila da sa ove zime pojača upravo u ofanzivi, a prema pisanju dnevnog lista Sport izbor je pao na ofanzivnog vezistu Domžala, koji može da se snađe i napoziciji najisturenijeg napadača, Džošuu Kevina Stenlija Parkera (24).

Reprezentativac Antigve i Barbude u dosadašnjem delu sezone odigrao je 17 utakmica i postigao tri gola u dresu lidera slovenačkog prvenstva, dok je prošle sezone na 23 utakmice postigao 11 pogodaka.

Proteklih nekoliko godina Parker je proveo u nižim engleskim ligama. Stasao je u mlađim kategorijama Kvins Park Rendžersa, a zatim bio na pozajmicama u Vimblodonu, Nortemptonu i Vikombu, pre dolaska u Domžale bio igrao je za Oksford.

Komentari / 0

Ostavite komentar