Паркер стиже у Звезду?

Репрезентативац Антигве и Барбуде је у досадашњем делу сезоне одиграо 17 утакмица и постигао три гола у дресу лидера словеначког првенства, док је прошле сезоне на 23 утакмице постигао 11 погодака.

Фудбал 11.12.2014 | 09:00
Паркер стиже у Звезду?

Лоша ефикасност протекле јесени, по многима је један од кључних разлога због којег Црвена звезда на полусезони има шест бодова заостатка за вечитим ривалом Партизаном. Управа клуба с Маракане стога је одлучила да са ове зиме појача управо у офанзиви, а према писању дневног листа Спорт избор је пао на офанзивног везисту Домжала, који може да се снађе и напозицији најистуренијег нападача, Џошуу Кевина Стенлија Паркера (24).

Репрезентативац Антигве и Барбуде у досадашњем делу сезоне одиграо је 17 утакмица и постигао три гола у дресу лидера словеначког првенства, док је прошле сезоне на 23 утакмице постигао 11 погодака.

Протеклих неколико година Паркер је провео у нижим енглеским лигама. Стасао је у млађим категоријама Квинс Парк Ренџерса, а затим био на позајмицама у Вимблодону, Нортемптону и Викомбу, пре доласка у Домжале био играо је за Оксфорд.

Коментари / 0

Оставите коментар