Medicinska sestra ubila 38 pacijenata

Danijela Pođijali, medicinska sestra iz Italije koja je uhapšena prošlog meseca jer je ubila 38 svojih pacijenata, šokirala je javnost u Italiji i svetu svojim zločinima i svojim ponašanjem.

Svijet 26.11.2014 | 07:20
Medicinska sestra ubila 38 pacijenata

Sada su u javnost dospele i fotografije koje je ona pravila pored leševa ljudi koje je ubijala, kako kaže, iz čistog zadovoljstva, koristeći kalijum kao svoje "oružje izbora".

Svoje žrtve je birala tako što su joj "bili dosadni i naporni pacijenti", kao i po tome ko je imao najnapornije članove porodice. Sumnja se da je broj njenih žrtava i veći, jer kalijum hlorid koji je Danijela koristila nestane iz organizma posle 48 sati, pa mu je jako teško ući u trag.

U šokantnim fotografijama koje su dospele u javnost vidi se kako se Danijela smeje pored leša starije žene, dok u isto vreme drži podignute palčeve.

Na još jednoj fotografiji vidi se kako "oponaša leš", tako što drži usta širom otvorena, baš kao i beživotno telo koje leži pored nje.

Fotografije je napravila njena koleginica, pod izgovorom da je bila naterana na to, i da ju je bilo strah kako će Danijela reagovati, ako odbije da je uslika.

U svom obraćanju sudu Danijela Pođijali je rekla da su pacijenti još uvek bili živi kada su te fotografije napravljene.

Komentari / 0

Ostavite komentar