Медицинска сестра убила 38 пацијената

Данијела Пођијали, медицинска сестра из Италије која је ухапшена прошлог месеца јер је убила 38 својих пацијената, шокирала је јавност у Италији и свету својим злочинима и својим понашањем.

Свијет 26.11.2014 | 07:20
Медицинска сестра убила 38 пацијената

Сада су у јавност доспеле и фотографије које је она правила поред лешева људи које је убијала, како каже, из чистог задовољства, користећи калијум као своје "оружје избора".

Своје жртве је бирала тако што су јој "били досадни и напорни пацијенти", као и по томе ко је имао најнапорније чланове породице. Сумња се да је број њених жртава и већи, јер калијум хлорид који је Данијела користила нестане из организма после 48 сати, па му је јако тешко ући у траг.

У шокантним фотографијама које су доспеле у јавност види се како се Данијела смеје поред леша старије жене, док у исто време држи подигнуте палчеве.

На још једној фотографији види се како "опонаша леш", тако што држи уста широм отворена, баш као и беживотно тело које лежи поред ње.

Фотографије је направила њена колегиница, под изговором да је била натерана на то, и да ју је било страх како ће Данијела реаговати, ако одбије да је услика.

У свом обраћању суду Данијела Пођијали је рекла да су пацијенти још увек били живи када су те фотографије направљене.

Коментари / 0

Оставите коментар