Zvjezdan ostaje Zvezdin san - pojačava Sarajevo!

Sportski direktor kluba sa Koševa Abdulah Ibraković otputovao u Minhen kako bi definisao saradnju sa iskusnim vezistom. Na Marakani se nadali da bi Misimović zbog navijačkih emocija mogao na zimu da obuče Zvezdin dres.

Fudbal 19.11.2014 | 10:00
Zvjezdan ostaje Zvezdin san - pojačava Sarajevo!

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da bi tokom zimskih meseci uz pomoć prijatelja mogli da aktiviraju bombu prelaznog roka. Čak je i prvi čovek kluba Zvezdan Terzić poručio da bi na Marakani jako voleo da vidi nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Zvjezdana Misimovića. Nije tajna da je sjajni vezista (32) veliki navijač Crvene zvezde, međutim emocija je bila jedina karta na koju su igrali u Ljutice Bogdana. Iako više nije u cvetu mladosti Misimović je igrač na ceni, a srpski šampion u velikim finansijskim problemima to ne može da isprati.

Sarajevo je izašlo sa konkretnom ponudom i verovatno obezbedilo potpis igrača kome je nedavno istekao ugovor sa kineskim Gvangžuom. Naime, kako prenose mediji iz Bosne sportski direktor kluba sa Koševa Abdulah Ibraković otputovao je u Minhen kako bi definisao detalje saradnje sa Misimovićem. Prema navodima istih medija biće to najveći transfer u istoriji bosanskog fudbala.

U bogatoj karijeri Misimović je igrao za Bajern, Bohum, Ninberg, Volfsburg, Galatasaraj i Dinamo iz Moskve. Bio je mladi reprezentativac naše zemlje, ali se posle svađe sa Vladimirom Petrovićem Pižonom odlučio za Bosnu i Hercegovinu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

:D

19.11.2014 09:11

kakav bi to bio dobitak za BH premier ligu.. Miske je ljudina i igračina!

ODGOVORITE