Звјездан остаје Звездин сан - појачава Сарајево!

Спортски директор клуба са Кошева Абдулах Ибраковић отпутовао у Минхен како би дефинисао сарадњу са искусним везистом. На Маракани се надали да би Мисимовић због навијачких емоција могао на зиму да обуче Звездин дрес.

Фудбал 19.11.2014 | 10:00
Звјездан остаје Звездин сан - појачава Сарајево!

Надали су се у Црвеној звезди да би током зимских месеци уз помоћ пријатеља могли да активирају бомбу прелазног рока. Чак је и први човек клуба Звездан Терзић поручио да би на Маракани јако волео да види некадашњег репрезентативца Босне и Херцеговине Звјездана Мисимовића. Није тајна да је сјајни везиста (32) велики навијач Црвене звезде, међутим емоција је била једина карта на коју су играли у Љутице Богдана. Иако више није у цвету младости Мисимовић је играч на цени, а српски шампион у великим финансијским проблемима то не може да испрати.

Сарајево је изашло са конкретном понудом и вероватно обезбедило потпис играча коме је недавно истекао уговор са кинеским Гвангжуом. Наиме, како преносе медији из Босне спортски директор клуба са Кошева Абдулах Ибраковић отпутовао је у Минхен како би дефинисао детаље сарадње са Мисимовићем. Према наводима истих медија биће то највећи трансфер у историји босанског фудбала.

У богатој каријери Мисимовић је играо за Бајерн, Бохум, Нинберг, Волфсбург, Галатасарај и Динамо из Москве. Био је млади репрезентативац наше земље, али се после свађе са Владимиром Петровићем Пижоном одлучио за Босну и Херцеговину.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

19.11.2014 09:11

какав би то био добитак за БХ премиер лигу.. Миске је људина и играчина!

ОДГОВОРИТЕ