Bili su u braku 62 godine, a umrli su istog dana držeći se za ruke

Don i Maksin Simpson zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav pre 62 godine i održali su to obećanje do samog kraja. Don i Maksin su umrli istog dana, za samo četiri sata razlike. Ovaj par iz Kalifornije dokaz je da prava ljubav i dalje postoji.

Zanimljivosti 04.08.2014 | 11:02
Bili su u braku 62 godine, a umrli su istog dana držeći se za ruke

- Sve što je Don želeo bilo je da ostane uz svoju lepu ženu. On je obožavao moju baku, i to do samog kraja svog života na zemlji - ispričala je Melisa Sloun, unuka ovog para.

Pre dve nedelje, Don je slomio kuk priliko pada. Porodica ga je odvela u bolnicu, ali njemu je bilo sve gore. U isto vreme, Maksin se borila sa rakom koji je ponovo uznapredovao. Pošto su prognoze za oboje bile jako loše, njihova porodica je tražila od lekara da ih stave u istu sobu.

- Rešili smo da stavimo baku i deku u istu sobu, jedno pored drugog. Oboje su bili bez svesti, ali se baka probudila, videla ga i uhvatila ga za ruku. Znali su da su zajedno - priča Melisa.

- Baka je prva umrla, a mi smo potom krenuli da iznosimo njeno telo iz sobe. Kada smo se vratili da proverimo dedu, videli smo da je prestao da diše istog momenta kada smo izvukli baku. I on je otišao na onaj svet, samo četiri sata posle nje. To je prosto neverovatno, neverovatna i prava ljubavna priča - rekla je njihova unuka Melisa.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

TJ

12.08.2014 15:50

SVAKA CAST ! LJUBAVI I ONIMA KOJI JE DOZIVE!!!

ODGOVORITE