Били су у браку 62 године, а умрли су истог дана држећи се за руке

Дон и Максин Симпсон заветовали су се једно другом на вечну љубав пре 62 године и одржали су то обећање до самог краја. Дон и Максин су умрли истог дана, за само четири сата разлике. Овај пар из Калифорније доказ је да права љубав и даље постоји.

Занимљивости 04.08.2014 | 11:02
Били су у браку 62 године, а умрли су истог дана држећи се за руке

- Све што је Дон желео било је да остане уз своју лепу жену. Он је обожавао моју баку, и то до самог краја свог живота на земљи - испричала је Мелиса Слоун, унука овог пара.

Пре две недеље, Дон је сломио кук прилико пада. Породица га је одвела у болницу, али њему је било све горе. У исто време, Максин се борила са раком који је поново узнапредовао. Пошто су прогнозе за обоје биле јако лоше, њихова породица је тражила од лекара да их ставе у исту собу.

- Решили смо да ставимо баку и деку у исту собу, једно поред другог. Обоје су били без свести, али се бака пробудила, видела га и ухватила га за руку. Знали су да су заједно - прича Мелиса.

- Бака је прва умрла, а ми смо потом кренули да износимо њено тело из собе. Када смо се вратили да проверимо деду, видели смо да је престао да дише истог момента када смо извукли баку. И он је отишао на онај свет, само четири сата после ње. То је просто невероватно, невероватна и права љубавна прича - рекла је њихова унука Мелиса.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТЈ

12.08.2014 15:50

СВАКА ЦАСТ ! ЉУБАВИ И ОНИМА КОЈИ ЈЕ ДОЗИВЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ