Mesiju novi ugovor

Dogovor je postignut, a ceo posao će biti parafiran u narednih nekoliko dana.

Fudbal 16.05.2014 | 13:25
Mesiju novi ugovor

Lionel Mesi ostaje na Kamp Nou zvanično je danas potvrđeno u Barseloni u kojoj se nadaju da će time prekinuti sve silne spekulacije o selidbi jednog od najboljih fudbalera svih vremena u Pari, Monako, Mančester...

Ne, svi milioni šeika i ruskih oligarha nisu bili dovoljni da se ispreče između Blaugrane i Mesija, koji je za katalonski klub odigrao 424 takmičarske utakmice i postigao 354 gola po čemu je apsolutni rekorder Barse.

Već petu sezonu uzastopce surovi Argentinac kraj svoj golgeterskog konta ima brojku veću od 40, a rekordi se samo nižu, pa je samo pitanje trenutaka kada će pasti i onaj u vlasništvu Telma Zare, legenda Atletik Bilba. Mesiju, naime, nedostaje samo osam pogodaka da postane najbolji strelac prvenstva Španija, a skorija prošlost naučila nas je da je samo pitanje meseca u kojem će i ta granica biti probijena.

Inače, od sezone 2004/2005 kada je Mesi promileo glavu kroz vrata svlačionice prvog tima Barselona je osvojila 21 trofej - šest u Primeri, tri u Ligi šampiona, dva u Kupu, dva naslova prvaka sveta, dva evropska Superkupa, i šest nacionalnih superkova.

Stoga i ne čudi što je poslednjih meseci prioritet Barselone bio dogovor sa prvom violinom ekipe, a danas je zvanično saopšteno da je on i postignut. Formalno potpisivanje ugovora obaviće se u narednih nekoliko dana.

Razlog za feštu u Barsi. Takav klub zaslužuje ovakvog igrača.

Komentari / 0

Ostavite komentar