Tuča između policije i radnika AMSS

Radnici Auto-moto saveza Srbije je pozlilo a jedan pripadnik policije povređen je danas u međusobnoj tuči koja se dogodila ispred zgrade AMSS-a u Ruzveltovoj ulici u Beogradu.

Srbija 28.04.2014 | 21:05
Tuča između policije i radnika AMSS

Do sukoba je došlo oko 18 sati kada policija nije dozvolila okupljenim radnicima da uđu u zgradu.

“Dvoje povređenih Hitna pomoć prevezla je u Urgentni centar. Policajac u civilu zadobio je lakše povrede glave, nosa i ima modricu i otok ispod oka, dok je žena samo potresena. Ona je nakon što joj je pozlilo prevezena kod interniste, a povređeni policajac na neurohirurgiju Urgentnog centra” - kaže za portparol Hitne pomoći, doktorka Nada Macura.

Inače, grupa od oko 200 radnika AMSS je 17. aprila protestovala ispred Vlade Srbije protiv, kako su naveli, malverzacija kojim je to preduzeće oštećeno za više miliona evra.

Oni tvrde da je generalni sekretar ovog preduzeća Aleksandar Nikačević smenjen odlukom legalnih delegata na vanrednoj sednici Skupštine AMSS održanoj 9. aprila u Kruševcu, a u skladu sa važećim aktima njihovog udruženja.

Nikačević kaže da je AMSS podneo krivične prijave protiv ljudi iz te kuće koji su organizuju nelegalne skupštine AMSS-a i da se "njima sada bave nadležni državni organi."

Komentari / 0

Ostavite komentar